Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Корени

Корени
Показване:
Подреждане по:

Kорен Aзалия

Продуктът представлява естествени корени на Азалия. Цената е за 1 кг. Моля, посочете приблизителен размер и тегло на желания от вас корен, като комент..

27.00лв.

Корен Мангров L 1 бр

Артикулът представлява естествен корен от Мангрово дърво. Цената е за 1 бр. Технически характеристики : Подходящ за : сладководе..

35.80лв.

Корен Мангров XL 1 бр

Артикулът е естествен корен от Мангрово дърво. Цената е за 1 бр. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленов..

150.00лв.
Корен Мангров М 1бр. Изчерпан

Корен Мангров М 1бр.

Продуктът представлява корен от Мангрово дърво M. Цената е за 1 кг. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соле..

11.90лв.
Корен Мопан Изчерпан

Корен Мопан

Това е естествен корен, който е подходящ за всеки аквариум. Придава натурален вид на аранжировката и осигурява по-добри условия за живот на рибите. Це..

15.00лв.
Мангрово дърво Изчерпан

Мангрово дърво

Продуктът представлява естествено мангрово дърво. Цената е за 1 кг. Моля, посочете приблизителен размер и тегло на желания от вас корен, като коментар..

20.00лв.