Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за морски риби

Храна за морски риби
Показване:
Подреждане по:

Замразена храна Ruto Artemia 100 g / 24 дози

Морската скарида е богат източник на протеини и каротин. Изключително полезна е за храносмилателната система на рибите. Малкият им размер ги прави под..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Krill Pacifica 100 g / 24 blisters

Pacific Krill са малки скариди, подобни на безгръбначни, които са уловени в по-студените части на Тихия океан. Те са относително големи и с отлични хр..

4.80 лв.

Hikari Mini Algae Wafers

Hikari Mini Aglae е първокласна храна, под формата на таблетки, която е предназначена да осигури най-доброто хранене на тревопасните сладководни и мор..

6.10 лв.

Замразен храна Ruto Rotifer 100 gr

Ротифер (wheel animacules) е идеална храна за много видове дребни и новородени риби, тъй като е малък вид планктон. Естествен източник е на мастни кис..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Bloodworm 100 g / 24 blisters

Червената ларва на комар е една от основните замразени храни, с която се хранят аквариумните рибки. Тя е богата на витамини и протеини. Състав на прод..

5.90 лв.

Замразена храна Ruto Mysis 100 g

Mysis са дребни скариди, които са богати на витамини и протеини. Те осигуряват мастни и аминокиселини, необходими за бързия растеж на рибките и за под..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Red Plankton 100 g

Това е храна, която е с високо съдържание на протеини. Тя осигурява всички необходими амино и мастни киселини, които са необходими за отличното здраве..

5.40 лв.

Krill superba 100 g blister

Скаридите са надробени на малки парченца, подходящи за всички видове риби. Крилът е богат източник на каротиноиди, включително астаксантин, които подс..

4.80 лв.

Замразена храна Nano Mix

Нано миксът е комбинация от ротифер, циклопс, босмиден, рибена хайвер, яйца от омар и астаксантин. Специално разработен за по-малки риби и скариди в н..

4.80 лв.

Растителна храна под формата гранули Tropical Spirulina Granulat

Това е висококачествена растителна храна, която е под формата на бавно потъващи гранули и е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis..

8.80 лв.

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Продуктът е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща е з..

7.90 лв.

Замразена храна Ruto Marine Mix 100 g

Тази храна представлява балансирано меню за ежедневно хранене на всички видове морски риби. Тя е изключително полезна за храносмилателната система. По..

4.80 лв.

Храна за ракообразни Tropical Shrimp Sticks 100 мл / 55 гр

Това са мултисъставни, потъващи пръчици, предназначени за ежедневно хранене на сладководни и морски ракообразни, включително много популярните сладков..

9.40 лв.

Micro Plankton 100 g blister

Това е храна за безгръбначни, като гъби, корали и анемонии. Гарантиран анализ : - протеини : минимум 0,61% - мазнини : минимум 0,47% - сурови фибри : ..

4.80 лв.

Многосъставна храна за сладководни и морски риби Tropical Krill gran

Това е многосъставна храна, под формата на потъващи гранули, която е с високо съдържание на антарктически крил (40%). Предназначена e за ежедневно хра..

15.60 лв.

Замразена храна Ruto Malawi Mix 100 g

Продуктът представлява балансирано меню за цихлиди. Той е богат на протеини и аминокиселини. Подсилва цвета и имунитета на рибите. Състав : - протеин..

4.80 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя..

9.78 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя съдъ..

8.22 лв.

Храна за малки и средни по размер морски рибки Tropical Bionautic Granulat 100 мл./ 55 гр.

Bionautic Granulat е пълноценна и многосъставна храна, която е под формата на потъващи гранули. Тя е подходяща за малки и средни по размер морски рибк..

7.90 лв.

Hikari Marine Seaweed S 45gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизaтори и овкусители привличат вним..

8.80 лв.

Hikari MarineCoralific Delite

Характеристики на храната: Coralific Delite™ е революционна храна, разработена според специфичните нужди на коралите. Може да бъ..

13.90 лв.

Hikari SAKI Marine Carnivore Sinking M 40 гр.

Продуктът включва пробиотик, който наричаме Hikari-Germ™. Този уникален, жив и полезен микроорганизъм, в комбинация с внимателно подбрания микс от със..

9.70 лв.

Hikari Marine Seaweed M 90gr

Това е първата в света храна на пелети, която съдържа повече от 67% морска трева. Високите нива на натурални ароматизатори и овкусители привличат вним..

13.90 лв.

Храна за средни и големи по размер морски риби Tropical Bionautic Chips 250 мл. / 130 гр.

Bionautic Chips е пълноценна и многосъставна храна за средни и големи по размер морски риби (Acanthurus japonicus, Centropyge bicolor, Chelmon rostrat..

16.10 лв.