Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати за растения

Препарати за растения
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Профлор/Proflor

PROFLOR Тор за аквариумни растения, съдържащ микро и макро елементи. Подпомага нормалния растеж и развитие на вашите растения. Съдържа Mg, P,..

3.40лв.

Дестилирана вода Dennerle Distilled water, 250 мл.

Дестилирана вода Dennerle за изплакване на рН електроди. Размер на контейнера: 60 x 60 x 125 мм Dennerle CO2 Special­Indicator + pH – 3041 Спец..

4.30лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Съдържа:   1. Основни подхранващите елементи 2. Микроелементи 3. Стимуланти за естествен прираст 4. Йод 5. ВИТАМИНИ   · ..

4.90лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, който директно се усвояват от корените. Осигуряват буен растеж на водната растителност. Подобряват блясъка и цв..

4.99лв.

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo: ИзиКарбо Въглеродът е от съществено значение за растежа на растенията EasyCarbo е мощен и ефективен източник на въглероден диоксид за..

8.80лв.
Easy Life ProFito Изчерпан

Easy Life ProFito

ProFito: ПроФито Професионален тор за растения Easy-Life ProFito е комплексен, универсален тор, подходящ за всички видове растения в аквариума. ..

8.80лв.

SeaChem Flourish Trace™

SeaChem Flourish Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, нужни за здравословния растеж и здравето на Вашите растения. Микроелем..

8.80лв.

Dajana Pet Плант Табс 100мл./50бр.

ПЛАНТ  ТАБС Биокондиционер Таблетки за подхранване на аквариумни растения. Осигурява равномерно отдаване на хранителните вещества. Приложе..

9.20лв.

Dajana Pet Таблетки за дъно/Plant Root 100мл./60бр.

ТАБЛЕТКИ  ЗА  ДЪНО Специални коренови таблетки за продължително подхранване на растенията в аквариума. Таблетката съдържа Fe, Mg, K, Mn, Zn, Bo, M..

9.20лв.

SeaChem Flourish™

SeaChem Flourish™ е цялостна добавка за растенията в аквариума. Тя съдържа богат асортимент от важни микроелементи и други хранителни вещес..

9.30лв.

SeaChem Flourish™ Advance

Flourish Advance ™ е съставен от 100% естествени съставки и е предназначен за подсилване  растежа на водните растения. Неговата усъвършенствана формул..

9.50лв.

Aquili CO2 на таблетки (20 таблетки)

Тези разтворими таблетки отделят въглероден диоксид и хранителни вещества.   Те допълват нормална храна, за да се гарантира енергична и буйна ра..

9.60лв.
Sera Florenette A 24 tabs Изчерпан

Sera Florenette A 24 tabs

Sera Florenette e тор за аквариумните растения във формата на таблетки. Съдържа вещества, които спомагат за растежа на растенията...

9.70лв.

Комплексен тор Dennerle S7 VitaMix 25 мл.

Осигурява основните микроелементи и жизненоважни вещества в аквариума Дозира хранителни съставки и вещества, които се консумират бързо Премахва ..

9.90лв.
Професионален висококонцентриран тор Dennerle V30 Complete 25 мл. Изчерпан

Професионален висококонцентриран тор Dennerle V30 Complete 25 мл.

V30 осигурява на аквариумните растения всички необходими хранителни вещества за силен и буен растеж. Всички нутриенти и хранителни вещества са във ..

9.90лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на био органичен въглерод. Всички растения имат нужда от източник на въглерод. Те нормално си го добиват от CO2 (въ..

10.30лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™  е добавка с висока концентрация (10,000 mg/L) на железен глюконат(Fe+2). Трябва да се използва в случаи, когато нуждата от жел..

10.30лв.

Тор с високо съдържание на желязо EHEIM Plant care Ferrous Fertilizer

EHEIM Plant care  е серия торове с всички вещества, необходими за правилното развитие на растенията. Всички торове са внимателно подбрани и комбини..

10.90лв.
Тор на таблетки Dennerle E15 FerActiv 10 таблетки Изчерпан

Тор на таблетки Dennerle E15 FerActiv 10 таблетки

Допълнително желязо под формата на таблетки за аквариумни растения Хранителна добавка под формата на таблетки- съдържа двувалентно желязо Осигур..

11.20лв.
Тор под формата на топчета за аквариумни растения Dennerle Nutriballs 10 бр.   Изчерпан

Тор под формата на топчета за аквариумни растения Dennerle Nutriballs 10 бр.

Универсален тор за корени, който може да бъде използван при стариране и за допълнително наторяване. Deponit NutriBalls е универсалната тор, която о..

11.20лв.

Подхранващи капсули Dennerle Plantagold 7 10 капсули

Подпомага растежа на растенията благодарение на естествените биоензими За по-голяма издръжливост на растенията Естествените органични ензими акт..

11.30лв.

EHEIM 7day release fertilier

EHEIM Грижа за растенията са серия торове съдържащи всички необходими вещества за правилното развитие на аквариумите растения. Серията Грижа за рас..

12.00лв.

Мултивитамини EHEIM life ESSENTIALS Health Tonic

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.

JBL Глинени Топчета

Описание: Бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима форма за растенията. Не съдържа нитрати и ф..

12.80лв.