Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за растения

Препарати за растения
Показване:
Подреждане по:

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на биоорганичен въглерод. Всички растения имат нужда от този химичен елемент. Те нормално го добиват от CO2 (въглер..

10.30 лв.

Dajana Pet Профлор/Proflor

Продуктът представлявa тор за аквариумни растения, който съдържа микро- и макроелементи. Той подпомага нормалния растеж и развитие на вашите растения...

3.40 лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Препаратът съдържа : - основни подхранващи елементи - микроелементи - стимуланти за естествен прираст - йод - витамини Продуктът представлява те..

4.90 лв.

SeaChem Flourish™

SeaChem Flourish™ е цялостна добавка за аквариумните растения. Тя съдържа богат асортимент от важни микроелементи и други хранителни вещества, вк..

9.30 лв.

Aquili CO2 на таблетки (30 таблетки)

Тези разтворими таблетки отделят въглероден диоксид и хранителни вещества. Те допълват нормалната храна, за да се гарантира енергична и буйна рас..

9.60 лв.

SeaChem Flourish Potassium™

SeaChem Flourish Potassium съдържа 50 000 мг. в литър препарат калий, подходящ за аквариумни растения. Калият е един от елементите, които са изключите..

14.70 лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, които директно се усвояват от корените. Те осигуряват буен растеж на водната растителност и подобряват блясъка ..

4.99 лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 мг./литър) на железен глюконат (Fe+2). Трябва да се прилага, когато растенията имат нуж..

10.30 лв.

Dajana Pet Таблетки за дъно/Plant Root 100мл./60бр.

Това са специални коренови таблетки, които са предназначени за продължително подхранване на аквариумните растения. Всяка една съдържа Fe, Mg, K, Mn, Z..

8.50 лв.

SeaChem Flourish™ Advance

Flourish Advance™ е съставен от 100% естествени съставки и е предназначен за подсилване на нарастването на водните растения. Неговата усъвършенствана ..

9.50 лв.

SeaChem Flourish Trace™

SeaChem Flourish Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж и здравето на вашите растения. ..

8.80 лв.

SeaChem Flourish Phosphorus ™

SeaChem Flourish Phosphorus™ е безопасен разтвор (4500 мг./литър) на калиев фосфат, с който лесно се контролира количеството на фосфати в аквариума. З..

14.70 лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

13.90 лв.

SeaChem Flourish Nitrogen™

SeaChem Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг./литър) комбинация от източници на азот. Той осигурява този химичен елемент в предпочитаните от ..

14.60 лв.

Dajana Pet Плант Табс 100мл./50бр.

Препаратът е биокондиционер, който е под формата на таблетки за подхранване на аквариумни растения. Той осигурява равномерно отдаване на хранителните ..

8.50 лв.

SeaChem Flourish Tabs ™(10 таблетки)

SeaChem Flourish Tabs™ са стимулиращи растежа таблетки, които се поставят в корените на растенията. Те съдържат основни микроелементи, аминокиселини и..

24.20 лв.

Течен въглерод Dennerle Carbo Booster Max 250 мл.

Продуктът бързо и ефективно осигурява нужния въглерод за всички растения. Той притежава многокомпонентна формула, която е базирана на основни природни..

21.30 лв.

Таблетки за растения Dennerle Power Tabs 10 таблетки

Продуктът представлява специална тор за корените на аквариумните растения, която подпомага растежа. Притежава желязо и манган, които служат за засилва..

14.50 лв.

Универсален препарат за растеж за аквариумни растения Dennerle Pflanzenelixier 250 мл.

Продуктът предотвратява появата на жълти и полупрозрачни листа (дефицит на желязо и калий). Той съдържа всички важни минерали и микроелементи, които с..

16.50 лв.
Макро тор Dennerle NPK Booster 250 мл. -20%

Макро тор Dennerle NPK Booster 250 мл.

Продуктът представлява макротор за акваскейпинг аквариуми. Той съдържа фосфати и нитрати за засилване на растенията и допълнителни активни съставки с ..

29.10 лв. 23.28 лв.
Dennerle Plant System S7 250мл. Нов

Dennerle Plant System S7 250мл.

Dennerle Plant System S7 е препарат с високо съдържание на витамини и елементи, предназначен за големи аквариуми с взискателни растения. Съдържание..

48.80 лв.

Течен въглерод Dennerle Carbo Booster Max 500 мл.

Продуктът бързо и ефективно осигурява нужния въглерод за всички растения. Многокомпонентната му формула е базирана на основни природни материали и хра..

34.90 лв.

Тор под формата на топчета за аквариумни растения Dennerle Nutriballs 10 бр.

Това е универсален тор за корени, който може да бъде използван, както при стартиране, така и за допълнително наторяване. Deponit NutriBalls осигурява ..

12.60 лв.

Тор с високо съдържание на желязо EHEIM Plant care Ferrous Fertilizer

EHEIM Plant care е серия торове с всички вещества, които са необходими за правилното развитие на растенията. Те са внимателно подбрани, комбинирани и ..

10.90 лв.