Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за растения

Препарати за растения
Показване:
Подреждане по:

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на биоорганичен въглерод. Всички растения имат нужда от този химичен елемент. Те нормално го добиват от CO2 (..

10.30 лв.

Dajana Pet Профлор/Proflor

Продуктът представлявa тор за аквариумни растения, който съдържа микро- и макроелементи. Той подпомага нормалния растеж и развитие на вашите растения...

3.40 лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Препаратът съдържа : - основни подхранващи елементи - микроелементи - стимуланти за естествен прираст - йод - витамини Продуктът представлява течен то..

4.90 лв.

SeaChem Flourish™

SeaChem Flourish™ е цялостна добавка за аквариумните растения. Тя съдържа богат асортимент от важни микроелементи и други хранителни вещества, вк..

9.30 лв.

SeaChem Flourish Potassium™

SeaChem Flourish Potassium съдържа 50 000 мг. в литър препарат калий, подходящ за аквариумни растения. Калият е един от елементите, които са изключите..

14.70 лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 мг./литър) на железен глюконат (Fe+2). Трябва да се прилага, когато растенията им..

10.30 лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, които директно се усвояват от корените. Те осигуряват буен растеж на водната растителност и подобряват блясъка ..

4.99 лв.

Dajana Pet Таблетки за дъно/Plant Root 100мл./60бр.

Това са специални коренови таблетки, които са предназначени за продължително подхранване на аквариумните растения. Всяка една съдържа Fe, Mg, K, Mn, Z..

8.50 лв.

SeaChem Flourish™ Advance

Flourish Advance™ е съставен от 100% естествени съставки и е предназначен за подсилване на нарастването на водните растения. Неговата усъвършенс..

9.50 лв.

SeaChem Flourish Trace™

SeaChem Flourish Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж и здравето на вашите раст..

8.80 лв.

SeaChem Flourish Phosphorus ™

SeaChem Flourish Phosphorus™ е безопасен разтвор (4500 мг./литър) на калиев фосфат, с който лесно се контролира количеството на фосфати в аквариума. З..

14.70 лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

12.80 лв.

SeaChem Flourish Nitrogen™

SeaChem Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг./литър) комбинация от източници на азот. Той осигурява този химичен елемент в предпочитаните от ..

14.60 лв.

Dajana Pet Плант Табс 100мл./50бр.

Препаратът е биокондиционер, който е под формата на таблетки за подхранване на аквариумни растения. Той осигурява равномерно отдаване на хранителните ..

8.50 лв.

SeaChem Flourish Tabs ™(10 таблетки)

SeaChem Flourish Tabs™ са стимулиращи растежа таблетки, които се поставят в корените на растенията. Те съдържат основни микроелементи, аминокисе..

24.20 лв.

Течен въглерод Dennerle Carbo Booster Max 250 мл.

Продуктът бързо и ефективно осигурява нужния въглерод за всички растения. Той притежава многокомпонентна формула, която е базирана на основни природни..

21.30 лв.

Таблетки за растения Dennerle Power Tabs 10 таблетки

Продуктът представлява специална тор за корените на аквариумните растения, която подпомага растежа. Притежава желязо и манган, които служат за засилва..

14.50 лв.

EHEIM 7day release fertilier

EHEIM "Грижа за растенията" са серия торове, съдържащи всички необходими вещества за правилното развитие на аквариумните растения. Тя допълв..

12.00 лв.

Пясък SeaChem Flourite Black Sand ™ 0.2-1мм 3.5кг / 7кг

Seachem Flourite Black Sand е специално оразмерен глинест субстрат, който е създаден за растителни аквариуми. Той е най-ефективен, когато се използва ..

42.60 лв.
Макро тор Dennerle NPK Booster 250 мл. -20%

Макро тор Dennerle NPK Booster 250 мл.

Продуктът представлява макротор за акваскейпинг аквариуми. Той съдържа фосфати и нитрати за засилване на растенията и допълнителни активни съставки с ..

29.10 лв. 23.28 лв.

Тор под формата на топчета за аквариумни растения Dennerle Nutriballs 10 бр.

Това е универсален тор за корени, който може да бъде използван, както при стартиране, така и за допълнително наторяване. Deponit NutriBalls осигурява ..

12.60 лв.
Макротор Dennerle NPK Booster 100 мл. -15%

Макротор Dennerle NPK Booster 100 мл.

Продуктът представлвява макротор за акваскейпинг аквариуми. Неговите основни отличителни черти са : - притежава фосфати и нитрати, които служат за зас..

16.50 лв. 14.03 лв.

Течен въглерод Dennerle Carbo Booster Max 500 мл.

Продуктът бързо и ефективно осигурява нужния въглерод за всички растения. Многокомпонентната му формула е базирана на основни природни материали и хра..

34.90 лв.

Тор с високо съдържание на желязо EHEIM Plant care Ferrous Fertilizer

EHEIM Plant care е серия торове с всички вещества, които са необходими за правилното развитие на растенията. Те са внимателно подбрани, комбинирани и ..

10.90 лв.