Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за растения

Препарати за растения
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Профлор/Proflor

Продуктът представлявa тор за аквариумни растения, който съдържа микро- и макроелементи. Той подпомага нормалния растеж и развитие на вашите растения...

3.40лв.

Дестилирана вода Dennerle Distilled water, 250 мл.

Продуктът представлява дестилирана вода за изплакване на PН електроди на производителя Dennerle. Размерът му е 60 x 60 x 125 мм. Dennerle CO2 Special&..

4.30лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Препаратът съдържа : - основни подхранващи елементи - микроелементи - стимуланти за естествен прираст - йод - витамини Продуктът представлява те..

4.90лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, които директно се усвояват от корените. Те осигуряват буен растеж на водната растителност и подобряват блясъка ..

4.99лв.

Easy Life Easy Carbo

EasyCarbo е мощен и ефективен източник на въглероден диоксид за аквариумните растения. Продуктът помага и в борбата с алгите. Въглеродът (по..

8.80лв.

Easy Life ProFito

Easy-Life ProFito е комплексен и универсален тор, който е подходящ за всички видове аквариумни растения. Внасянето му осигурява силен, здрав и буен ра..

8.80лв.

SeaChem Flourish Trace™

SeaChem Flourish Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж и здравето на вашите раст..

8.80лв.

Dajana Pet Плант Табс 100мл./50бр.

Препаратът е биокондиционер, който е под формата на таблетки за подхранване на аквариумни растения. Той осигурява равномерно отдаване на хранителните ..

9.20лв.

Dajana Pet Таблетки за дъно/Plant Root 100мл./60бр.

Това са специални коренови таблетки, които са предназначени за продължително подхранване на аквариумните растения. Всяка една съдържа Fe, Mg, K, Mn, Z..

9.20лв.

SeaChem Flourish™

SeaChem Flourish™ е цялостна добавка за аквариумните растения. Тя съдържа богат асортимент от важни микроелементи и други хранителни вещест..

9.30лв.

SeaChem Flourish™ Advance

Flourish Advance™ е съставен от 100% естествени съставки и е предназначен за подсилване на нарастването на водните растения. Неговата усъвършенс..

9.50лв.

Aquili CO2 на таблетки (30 таблетки)

Тези разтворими таблетки отделят въглероден диоксид и хранителни вещества. Те допълват нормалната храна, за да се гарантира енергична и буйна рас..

9.60лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на биоорганичен въглерод. Всички растения имат нужда от този химичен елемент. Те нормално го добиват от CO2 (..

10.30лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 мг./литър) на железен глюконат (Fe+2). Трябва да се прилага, когато растенията им..

10.30лв.

Тор с високо съдържание на желязо EHEIM Plant care Ferrous Fertilizer

EHEIM Plant care е серия торове с всички вещества, които са необходими за правилното развитие на растенията. Те са внимателно подбрани, комбинирани и ..

10.90лв.

Тор под формата на топчета за аквариумни растения Dennerle Nutriballs 10 бр.

Това е универсален тор за корени, който може да бъде използван, както при стартиране, така и за допълнително наторяване. Deponit NutriBalls осигурява ..

11.20лв.

Подхранващи капсули Dennerle Plantagold 7 10 капсули

Продуктът подпомага растежа на растенията. Той осигурява по-голямата им издръжливост, органичните му ензими активират клетъчното делене, а неизползван..

11.30лв.

EHEIM 7day release fertilier

EHEIM "Грижа за растенията" са серия торове, съдържащи всички необходими вещества за правилното развитие на аквариумните растения. Тя допълв..

12.00лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

12.80лв.

Таблетки за растения Dennerle Power Tabs 10 таблетки

Продуктът представлява специална тор за корените на аквариумните растения, която подпомага растежа. Притежава желязо и манган, които служат за засилва..

12.90лв.

Течна тор за езерни растения Tropical Aqua Plant Pond 250 мл.

Продуктът представлява течна и многосъставна минерална тор за растения в градински езера. Той съдържа пълен състав от минерали, които са необходими за..

13.20лв.

Макротор Dennerle NPK Booster 100 мл.

Продуктът представлвява макротор за акваскейпинг аквариуми. Неговите основни отличителни черти са : - притежава фосфати и нитрати, които служат за за..

13.50лв.

Разтвор за съхранение на рН сонда Dennerle KCL­ solution, 50 мл.

Моделът представлява разтвор за съхранение на PН сонда Dennerle KCL­ solution, 50 мл. Технически характеристики : Подходящ за : ..

13.90лв.

Универсален препарат за растеж за аквариумни растения Dennerle Pflanzenelixier 250 мл.

Продуктът предотвратява появата на жълти и полупрозрачни листа (дефицит на желязо и калий). Той съдържа всички важни минерали и микроелементи, които с..

14.00лв.