Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Редуцир вентили и ел. клапани

Редуцир вентили и ел. клапани
Показване:
Подреждане по:

Aquili CO2 Иглен вентил

Артикулът е иглен вентил за фино регулиране на подаването на въглероден двуокис. Технически характеристики : Подходящ за : расти..

19.90 лв.

Aquili СО2 Електромагнитен клапан Алуминий

Електромагнитният клапан се използва за автоматизиране на дифузията на СО2, която може да започне със свързване на таймера. Той е с отлични харак..

39.00 лв.

Aquili СО2 Електромагнитен клапан

Електромагнитният клапан се използва за автоматизиране на дифузията на СО2, която може да започне със свързване на таймера. Той е с отлични харак..

89.00 лв.
CO2 магнитен клапан (night shut-off) EHEIM -15%

CO2 магнитен клапан (night shut-off) EHEIM

Продуктът представлява електромагнитен клапан за CO2 на производителя Eheim. Технически характеристики : Размери : вход/изход - за марку..

146.00 лв. 124.10 лв.

CO2 редуцир с иглен вентил и един манометър

Артикулът е CO2 редуцир с иглен вентил и един манометър на производителя Macro Aqua. Технически характеристики : Подходящ за : растителн..

123.00 лв.

Aquili CO2 Редуцир без манометър

Новият редуктор на налягане с функциониращо бутало е оборудван със система за настройка и компенсация, която осигурява много точно дозиране и непромен..

129.00 лв.

Aquili CO2 Редуцир с един манометър

Новият редуктор на налягане с функциониращо бутало е оборудван със система за настройка и компенсация, която осигурява много точно дозиране и непромен..

143.00 лв.

CO2 редуцир вентил за не презареждаща се CO2 система EHEIM

Артикулът е CO2 редуцир вентил за не презареждаща се CO2 система EHEIM. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни ак..

166.00 лв.

Aquili CO2 Редуцир с два манометъра

Редукторът за налягане изпълнява три функции: с централния бутон се пуска газта и се регулира изходното налягане, а с копчето за фина настройка с..

169.00 лв.

CO2 Редуцир с 2 манометъра

Продуктът представлява CO2 редуцир с два манометъра. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

169.00 лв.

CO2 магнитен клапан 24V със захранващ кабел съвместим с PowerLED+ EHEIM

Моделът представлява електромагнитен клапан за CO2. Захранващият кабел е снабден с адаптор за директно включване към PowerLED+ осветлението. По този н..

169.50 лв.

CO2 редуцир с ел. клапан и два манометри

Това е редуцил вентил с два манометъра, прецизен регулатор и патентован DC електромагнитен клапан, който е с по-ниска консумация, по-малко греене и по..

249.00 лв.
Редуцир вентил с манометри EHEIM CO2-SET -15%

Редуцир вентил с манометри EHEIM CO2-SET

Eheim CO2 редуцир вентилът намалява изходното налягане в бутилката от 60 на 1,5 бара. Технически характеристики : Размери : резб..

299.00 лв. 254.15 лв.

JBL Co2 регулатор на налягането

Aquarium CO2 Regulator е с два размера електромагнитни клапани. Проектирането и изработката му предоставя голямо качество при конт..

299.00 лв.

Редуктор с манометър Dennerle Co2 press.­reducer Evol.Quantrum

Това е функционален и лесен за използване редуктор на налягането, който е с манометър-цилиндър (0-250 бара) и скала за броя на мехурчетата. Предназнач..

388.00 лв.

Редуктор с вграден електромагнитен вентил Dennerle Co2 pressure reducer Evol.­Space

Това е редуктор на налягането, който е с вграден електромагнитен вентил. Използва се с : - касети Dennerle с CO2  за еднократна употреба (80 гр...

595.00 лв.
Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра Изчерпан

Wave CO2 Редуцир с 2 манометъра

Продуктът е CO2 редуцир с два манометъра на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : растителни аквариуми ..

99.00 лв.