Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Седмична храна

Седмична храна
Показване:
Подреждане по:

Tropical Weekend Food 20гр. прибл. 24 таблетки

Това е храна, която е предназначена за използване, когато отсъствате от вкъщи. Съставът ѝ поддържа рибките в перфектно състояние през уикенда или вака..

5.50 лв.

Dajana Pet Weekend Block 4 pcs

Продуктът представлява уикенд храна за рибки. Поставете блокчето в аквариума, преди да напуснете дома си за кратък период от време. Ще започнат да се ..

3.90 лв.

JBL Weekend 26gr

Кубчетата се разтварят постепенно, когато рибките се хранят, без да замърсяват водата. Едно от тях автоматично доставя храна за 10-15 средни по размер..

4.80 лв.

MA Betta Vacation Block Food

Marina Betta на блокчета е идеална, когато ви се налага да сте на почивка и далеч от дома. Няма нужда да се тревожите за вашата риба - блокът бавно ще..

2.80 лв.

Dajana Pet Holiday Block

Начин на употреба : сложете блокчето в аквариума, когато отивате на почивка за уикенда или друг кратък период. Започват да излизат малки балончета, ко..

3.90 лв.
JBL Holiday 43 g Изчерпан

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури нужната храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка. Той съдържа всички необход..

4.80 лв.
JBL Holiday Red Изчерпан

JBL Holiday Red

Всяка опаковка съдържа три блокчета за златни рибки. Едно от тях е достатъчно за 1-3 златни рибки за 4-6 дни. То не се разпада, ако рибите не ядат. Съ..

4.50 лв.