Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Седмична храна

Седмична храна
Показване:
Подреждане по:

JBL Holiday Red

Описание: Всяка опаковка съдържа 3 блокчета за златни рибки. Едно блокче е достатъчно за 1-3 златни рибки за 4-6 дни. Блокчето не се разпада, ако риби..

4.20лв.

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка далеч от дома. Той съдържа вси..

4.40лв.

JBL Weekend 26gr

Блокът се разтваря само, когато рибките се хранят. JBL Weekend Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато н..

4.60лв.

Tropical Weekend Food 20гр. прибл. 24 таблетки

Храна, предназначена за използване в случай, че отсъствате от вкъщи. Съставът й поддържа рибките в перфектно състояние по време на уикенда или ваканци..

4.60лв.

Dajana Pet Holiday Block

Начин на употреба: Сложете блокчето в аквариума Ви, когато отивате на почивка за уикенда или друг кратък период! Започват да излизат малки балончета, ..

5.00лв.

Dajana Pet Weekend Block 4 pcs

Храна за рибки за уикенда   Поставете блокчето за хранене в аквариума, преди да напуснете дома си за уикенда или подобен кратък период от време...

5.00лв.

Tetra TetraMin Holiday

Ваканционна храна за всички видове декоративни рибки. Здравословно хранене до 14 дни. Патентована формула съдържаща вкусни бълхи, важни витамини, микр..

7.60лв.

Tetra TetraMin Weekend

Компактна храна на пръчици, подходяща за хранене на всички декоративни рибки в почивните дни или по време на празници. Оптимално количество основни ма..

7.80лв.