Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Седмична храна

Седмична храна
Показване:
Подреждане по:
JBL Holiday Red Изчерпан

JBL Holiday Red

Описание: Всяка опаковка съдържа 3 блокчета за златни рибки. Едно блокче е достатъчно за 1-3 златни рибки за 4-6 дни. Блокчето не се разпада, ако риби..

4.20лв.

JBL Holiday 43 g

JBL Holiday Aquarium Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато сте в почивка далеч от дома. Той съдържа вси..

4.40лв.

JBL Weekend 26gr

Блокът се разтваря само, когато рибките се хранят. JBL Weekend Fish Food е разработен да осигури адекватна храна за вашите аквариумни рибки, когато н..

4.60лв.

Tropical Weekend Food 20гр. прибл. 24 таблетки

Храна, предназначена за използване в случай, че отсъствате от вкъщи. Съставът й поддържа рибките в перфектно състояние по време на уикенда или ваканци..

4.60лв.

Dajana Pet Holiday Block

Начин на употреба: Сложете блокчето в аквариума Ви, когато отивате на почивка за уикенда или друг кратък период! Започват да излизат малки балончета, ..

5.00лв.

Dajana Pet Weekend Block 4 pcs

Храна за рибки за уикенда   Поставете блокчето за хранене в аквариума, преди да напуснете дома си за уикенда или подобен кратък период от време...

5.00лв.