Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Сифони за почистване на дъното

Сифони за почистване на дъното
Показване:
Подреждане по:

Сифон за почистване дъното на аквариума М

Продуктът представлява сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Размери с опа..

6.60 лв.

RS голям сифон

Моделът представлява голям сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Размери с..

7.90 лв.
Сифон Marina Easy Clean Gravel Cleaner -15%

Сифон Marina Easy Clean Gravel Cleaner

С множеството си удобни функции, които може да предложи, Marina Easy Clean Gravel Cleaner е практично средство за почистване на вашия аквариум. Функци..

14.00 лв. 11.90 лв.

Сифон за почистване дъното на аквариума RS-2

Моделът представлява сифон за почистване дъното на аквариума на производителя RS Electrical. Той притежава система за лесно засмукване на водата. Тех..

19.90 лв.

Сифон AquaEL S/L/XL

Уредът за почистване на грунд и стени на полския производител AquaEL е лесен за употреба - просто потапяте във водата и извършвате бързи движения..

17.60 лв.
Сифон Eheim -15%

Сифон Eheim

Този сифон на производителя Eheim има стоп бутон, който прекратява моментално всмукването на вода. Триъгълната му форма позволява почистването на ъгли..

44.90 лв. 38.17 лв.

Сифон Fluval GravelVac M/L

Тоизи модел е изключително ефективен и лесен за употреба. Той е снабден с кранче за регулиране на силата на потока и ръчна помпа за бързо стартиране. ..

39.90 лв.
Сифон Eheim Quick Vacpro  на батерии -15%

Сифон Eheim Quick Vacpro на батерии

EHEIM Quick Vacpro е сифон за автоматично почистване на грунда в аквариума. Уредът работи на батерии и ви позволява лесно да почистите чакълестия субс..

135.00 лв. 114.75 лв.

Ръчна помпа за стартиране на сифони Marina

Продуктът представлява лесен и удобен начин за стартиране на сифони. Поставете подходящия адаптер и изпомпайте, докато водата започне да се движи, без..

12.80 лв.
Сифон за почистване на дъно Dennerle Nano Gravel cleaner -15%

Сифон за почистване на дъно Dennerle Nano Gravel cleaner

Този модел на производителя Dennerle e приложим за малки аквариуми с височина до 30 см. Той е с вградена помпа, която служи за лесно извличане на утай..

46.60 лв. 39.61 лв.
Сифон за почистване дъното на аквариума Dennerle Gravel cleaner -15%

Сифон за почистване дъното на аквариума Dennerle Gravel cleaner

Прoдуктът служи за почистване на грунд за аквариуми. Притежава тънка всмукателна тръба, която е идеална за растителни аквариуми. Уредът може да б..

46.60 лв. 39.61 лв.

Комплект за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit

Комплектът за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit се свързва бързо и лесно към външните филтри Fluval FX и служи за максимално удобство при почист..

112.50 лв.

Сифон Marina Multi - Gravel

Marina Multi-Gravel разполага с регулируем и лесен контрол на потока на водата. Това прави този уред подходящ за аквариуми с всякакви размери. Той е о..

27.00 лв.
Сифон Ferplast - малък -23%

Сифон Ferplast - малък

Този модел сифон на марката Ferplast е изключително ефикасен за почистване на дъното на вашия аквариум. Има удобен накрайник, който позволява да дости..

22.80 лв. 17.56 лв.

JBL Proclean Aqua in-out

Продуктът служи за почистване на аквариума. Той е лесен за инсталиране – единият му край се свързва към чешмата, а другият се насочва към дъното. Чрез..

149.00 лв.

JBL Proclean Aqua EX

Това e малък, но интелигентен и много ефективен уред за сифониране, който отвежда отпадъците от малки аквариуми. Начин на употреба: задръжте единия му..

25.90 лв.

JBL Proclean Aqua in/out extend - удължител за сифон

Продуктът представлява удължител за сифон на производителя JBL. Той пасва на всички маркучи с размери 12/16. Съдържание на опаковката: 8 м. маркуч 12/..

79.00 лв.
Сифон Fluval GravelVac S/M Изчерпан

Сифон Fluval GravelVac S/M

Моделът е изключително ефективен и лесен за употреба. Той е снабден с кранче за регулиране силата на потока и ръчна помпа за бързо стартиране. Подходя..

27.90 лв.
Електричести сифон Fluval Pro Vac Изчерпан

Електричести сифон Fluval Pro Vac

Моделът представлява изключително мощен сифон за дъно. Той е напълно водоустойчив и безопасен за употреба под вода. Най-подходящ е при аквариуми с дъл..

123.00 лв.
Уред за почистване на аквариуми MA Multi Vac Gravel Cleaner 3 in 1 с батерии Изчерпан

Уред за почистване на аквариуми MA Multi Vac Gravel Cleaner 3 in 1 с батерии

Продуктът представлява уред за почистване на аквариуми 3 в 1. Изисква 2 x 1,5 V батерии, които не са включени в комплекта. Вакуумната торбичка събира ..

39.90 лв.
Сифон Fluval Edge Изчерпан

Сифон Fluval Edge

Моделът представлява сифон за почистване на дъно на производителя HAGEN. Диаметърът на тръбата и заостреният връх на всмукателната част позволяват изк..

19.30 лв.
Сифон Marina AquaVAC Изчерпан

Сифон Marina AquaVAC

Моделът представлява система за сифониране, която е подходяща за големи аквариуми с минимална височина 35 см. Тя включва двупосочен накрайник за включ..

196.00 лв.
Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+ Изчерпан

Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+

Продуктът представлява напълно потопяема прахосмукачка за дъно. Може да се използва на дълбочина до 91 см. и е перфектното решение за почистване на ос..

114.60 лв.