Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Сифони за почистване на дъното

Сифони за почистване на дъното
Показване:
Подреждане по:

Ръчна помпа за стартиране на сифони Marina

Лесен и удобен начин за стартиране на сифони. Поставете подходящия адаптер, изпомпайте докато водата започне да се движи без да бъде необходима пом..

11.90лв.

Сифон за почистване дъното на аквариума RS-2

Сифон за почистване дъното на аквариума. Със система за лесно засмукване на водата. Сифон за почистване дъното на аквариума. Със ..

12.50лв.

Сифон AquaEL

Уредът за почистване на  грунд и стени  AquaEL е лесен за употреба, просто потапяте във водата и извършвате бързи движения нагоре-надолу. Всички боклу..

12.90лв.

Сифон Fluval Edge

Сифон за почистване на дъно. Диаметъра на тръбата и заотстрения връх на всмукателната част позволяват изключително лесно почистване в ъглите на аквари..

18.10лв.

JBL Aqua Ex Set Nano

JBL AquaEx е уникален сифон. Квадратната му форма позволява почистването на ъглите. Фината решетка предпазва скаридите и малките риби от случайно засм..

22.30лв.

Сифон Fluval GravelVac S/M

Изключително ефективен и лесен за употреба. Сифона е снабден с кранче за регулиране силата на потока и ръчна помпа за лесно и бързо стартиране. Подход..

26.20лв.
Сифон Marina Easy Clean Gravel Cleaner --176%

Сифон Marina Easy Clean Gravel Cleaner

С множеството удобни функции, които може да предложи, Marina Easy Clean Gravel Cleaner е практично средство за почистване на Вашия аквариум. Функцията..

12.90лв. 35.62лв.

Сифон Fluval GravelVac M/L

Изключително ефективен и лесен за употреба. Сифона е снабден с кранче за регулиране силата на потока и ръчна помпа за лесно и бързо стартиране. Подход..

37.90лв.

Сифон Eheim

Има стоп бутон, който прекратява моментално всмукването на вода. Триъгълната му форма позволява почистването в ъглите на аквариума. Комплекта съдържа ..

39.90лв.

JBL Aqua in-out Extension set

Удължение за сифона на JBL Aqua in-out. Комплекта включва маркуч с дължина 8м маркуч и адаптор. Ø:12/16 mm..

68.00лв.
Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+ -10%

Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+

Напълно потопяема прахосмукачка за дъно. Може да се използва на дълбочина до 91см. Перфектното решение за почистване на остатъци от храна, растения и ..

99.00лв. 89.00лв.
Електричести сифон Fluval Pro Vac -10%

Електричести сифон Fluval Pro Vac

Изключително мощен сифон за дъно. Напълно водоустойчив и безопасен за употреба под вода. Най-подходящ при аквариуми с дълбочина над 25см. Възмож..

109.00лв. 98.00лв.

Комплект за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit

Комплектът за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit се свързва бързо и лесно към външните филтри Fluval FX за максимално удобство при почистване на ..

99.00лв.