Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Сифони за почистване на дъното

Сифони за почистване на дъното
Показване:
Подреждане по:

Сифон за почистване дъното на аквариума М

Продуктът представлява сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Размер..

5.20лв.

RS голям сифон

Моделът представлява голям сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Ра..

6.50лв.

Ръчна помпа за стартиране на сифони Marina

Продуктът представлява лесен и удобен начин за стартиране на сифони. Поставете подходящия адаптер и изпомпайте, докато водата започне да се движи, без..

11.90лв.

Сифон AquaEL S/L/XL

Уредът за почистване на грунд и стени на полския производител AquaEL е лесен за употреба - просто потапяте във водата и извършвате бързи движения..

12.90лв.

Сифон Marina Easy Clean Gravel Cleaner

С множеството си удобни функции, които може да предложи, Marina Easy Clean Gravel Cleaner е практично средство за почистване на вашия аквариум. Функци..

12.90лв.

Сифон за почистване дъното на аквариума RS-2

Моделът представлява сифон за почистване дъното на аквариума на производителя RS Electrical. Той притежава система за лесно засмукване на водата. Т..

13.50лв.

JBL Aqua Ex Set Nano

JBL AquaEx е уникален сифон. Квадратната му форма позволява почистването на ъглите. Фината решетка предпазва скаридите и малките риби от случайно засм..

22.30лв.

Сифон Fluval GravelVac S/M

Моделът е изключително ефективен и лесен за употреба. Той е снабден с кранче за регулиране силата на потока и ръчна помпа за бързо стартиране. Подходя..

26.20лв.

Сифон Fluval GravelVac M/L

Тоизи модел е изключително ефективен и лесен за употреба. Той е снабден с кранче за регулиране на силата на потока и ръчна помпа за бързо стартиране. ..

37.90лв.

Сифон Eheim

Този сифон на производителя Eheim има стоп бутон, който прекратява моментално всмукването на вода. Триъгълната му форма позволява почистването на ъгли..

39.90лв.

JBL Aqua in-out Extension set

Продуктът представлява удължение за сифона на JBL Aqua in-out. Комплектът включва маркуч с дължина 8 м. и диаметър Ø:12/16 мм., както и ад..

68.00лв.
Електричести сифон Fluval Pro Vac -10%

Електричести сифон Fluval Pro Vac

Моделът представлява изключително мощен сифон за дъно. Той е напълно водоустойчив и безопасен за употреба под вода. Най-подходящ е при аквариуми с дъл..

109.00лв. 98.00лв.

Комплект за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit

Комплектът за почистване Fluval FX Gravel Cleaner Kit се свързва бързо и лесно към външните филтри Fluval FX и служи за максимално удобство при почист..

99.00лв.
Сифон Eheim Quick Vacpro  на батерии -16%

Сифон Eheim Quick Vacpro на батерии

EHEIM Quick Vacpro е сифон за автоматично почистване на грунда в аквариума. Уредът работи на батерии и ви позволява лесно да почистите чакълестия субс..

119.00лв. 99.96лв.

Сифон JBL Aqua in-out

Сифонирането е важен процес, при който се почистват органичните отпадъци и недоизядената храна, натрупани по дъното на аквариума. Този сифон е подходя..

114.90лв.
Сифон Fluval Edge Изчерпан

Сифон Fluval Edge

Моделът представлява сифон за почистване на дъно на производителя HAGEN. Диаметърът на тръбата и заостреният връх на всмукателната част позволяват изк..

18.10лв.
Сифон за почистване на дъно Dennerle Nano Gravel cleaner Изчерпан

Сифон за почистване на дъно Dennerle Nano Gravel cleaner

Този модел на производителя Dennerle e приложим за малки аквариуми с височина до 30 см. Той е с вградена помпа, която служи за лесно извличане на утай..

44.99лв.
Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+ -10% Изчерпан

Сифон на батерии Fluval Aqua Vac+

Продуктът представлява напълно потопяема прахосмукачка за дъно. Може да се използва на дълбочина до 91 см. и е перфектното решение за почистване на ос..

99.00лв. 89.00лв.
Сифон Marina AquaVAC Изчерпан

Сифон Marina AquaVAC

Моделът представлява система за сифониране, която е подходяща за големи аквариуми с минимална височина 35 см. Тя включва двупосочен накрайник за включ..

109.00лв.