Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Скали и камъни

Скали и камъни
Показване:
Подреждане по:

Скала Stratification Rock

Това са естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер около 20-30 см. Посоч..

6.90лв.
Cloudy Rock Изчерпан

Cloudy Rock

Този продукт е скала Cloudy Rock. Цената е на килограм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен аквариум и терариу..

6.90лв.
Landscape rock Изчерпан

Landscape rock

Landscape rock е с размер : 20-30 см. Цената е за 1 килограм. Ако харесате определен камък, можете да го закупите, като от селектора за модел изберете..

6.90лв.
Rosy Clouds rock Изчерпан

Rosy Clouds rock

Артикулът е скала Rosy Clouds rock с размер : 20-30 см. Цената е за 1 килограм. Технически характеристики : Подходящ за : сладко..

6.90лв.
Скала Dragon rock Изчерпан

Скала Dragon rock

Това са естествени скали, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те придават красив и естетичен вид на вашия аквариу..

6.90лв.
Скала Fluorite rock Изчерпан

Скала Fluorite rock

Продуктът представлява естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер от 10 ..

6.90лв.
Скала Tower rock Изчерпан

Скала Tower rock

Това са естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер около 20-30 см. Посоч..

6.90лв.
Reef rock, light Изчерпан

Reef rock, light

Reef rock, light има размер : 20-40 cм. Цената е за 1 килограм. Технически характеристики : Подходящ за : соленоводен аквариум ..

7.00лв.
Lava rocks, natural Изчерпан

Lava rocks, natural

Тази скала е с размери : 10-20 см. и 20-40 см. Цената е за един килограм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен ..

7.60лв.
Скала Tiger skin rock Изчерпан

Скала Tiger skin rock

Това са естествени камъни, които са подходящи, както за сладководни аквариуми, така и за терариуми. Те са с приблизителен размер от 5 до 30 см. Цената..

7.60лв.
Reef rock, plate shape Изчерпан

Reef rock, plate shape

Reef rock, plate shape е с размер : 20-40 cм. Цената е за 1 килограм. Технически характеристики : Подходящ за : соленоводен..

9.80лв.
Скала Lava rock с отвори Изчерпан

Скала Lava rock с отвори

Това са естествени камъни, които са подходящи за сладководни аквариуми. Те са с приблизителен размер около 25-40 см. и тегло от 3 до 5 кг. Диаметърът ..

9.90лв.