Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Специализиран субстрат

Специализиран субстрат
Показване:
Подреждане по:

Субстрат AquaEL Aqua Grunt 1.25кг

Субстратът AquaEL Aqua Grunt 1,25 кг. e специално създаден за растителни аквариуми. Той съдържа минерали и желязо. Много е лек и има пореста стру..

11.20лв.

Субстрат JBL Manado 0.5-2мм

JBL Manado е гранулат от изпечена глина. Това е грунд, който подобрява качеството на водата, чрез своята екстремна порьозност, и видимо подобрява раст..

12.90лв.

Субстрат Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1мм 4.8кг

Това е субстрат с отлични характеристики за стартиране на растителен аквариум. Концентрираното съдържание на желязо ви гарантира здрави и зелени листа..

16.90лв.

Грунд Dennerle Nano gravel, Arkansas grey 0.7-1.2мм 2кг

Това е субстрат, който е съставен от заоблени зрънца и е подходящ за скариди. Той е с неутрално PН и е устойчив на светлина и на CO2. Размерът на зрън..

17.50лв.

Грунд Dennerle Nano Gravel, Sulawesi black 0.7-1.2мм 2кг

Пясъкът на Dennerle е идеален за аранжиране на нано аквариуми със скариди. Той не повишава твърдостта на водата и е с цвят, който е устойчив на светли..

17.50лв.

Грунд Dennerle Nano Gravel, Sunda white 0.7-1.2мм 2кг

Пясъкът на Dennerle е идеален за аранжиране на нано аквариуми със скариди. Той не повишава твърдостта на водата и е с цвят, който е устойчив на светли..

17.50лв.

Грунд за дъно Dennerle Nano Gravel, Borneo brown 0.7-1.2мм 2кг

Този субстрат е съставен от заоблени зрънца, с размер 0,7-1,2 мм., и е подходящ за скариди. Той е с неутрално PН и е устойчив на светлина и на CO2. Съ..

17.50лв.

Грунд за дъно Dennerle Nano gravel, Panama yellow 0.7-1.2мм 2кг

Този субстрат е съставен от заоблени зрънца, с размер 0,7-1,2 мм., и е подходящ за скариди. Той е с неутрално PН и е устойчив на светлина и на CO2. Съ..

17.50лв.

JBL Aqua Basic

AquaBasic е универсална подложка за стартиране на растителни аквариуми. Съдържа минерали, микроелементи и желязо. Продуктът не се смесва с грунда. Той..

19.90лв.

Aquili Substrate Fertilizer 2.2 L - субстрат

Aquili Complete Fertilizer е субстрат, който осигурява всички основни минерали и вещества, необходими за буен растеж на аквариумните растения. Формула..

21.40лв.

Субстрат Fluval PLANT AND SHRIMP STRATUM 1-­4 мм

Този субстрат на производителя HAGEN насърчава силния растеж на растенията, позволявайки лесното закрепяне и развитие на кореновата им система. Богат ..

22.30лв.

SeaChem Onyx Sand™ 0.5-1.5мм 3.5кг / 7кг

SeaChem Onyx Sand™ е естествен, тъмно сив пясък, който перфектно допълва и подобрява външния вид на аквариума. Подходящ е за растителни аквариуми и за..

29.00лв.

Субстрат Dennerle Deponit Mix Professional 9 in 1

Това е минерален хранителен субстрат за аквариумни растения, който осигурява здравословен растеж и силна коренова система. Всички суровини са внимател..

29.00лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel dark brown 1-2мм 5кг

Артикулът представлява кварцов пясък в тъмнокафяв цвят и със заоблени зрънца, който предпазва дънните рибки. Неговите спецификации са : - укрепващ -..

29.90лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel diamond black 1-2мм 5кг

Този кварцов пясък има черен цвят, със заоблени зрънца е и предпазва дънните рибки. Неговите основни спецификации са : - укрепващ - устойчив на CO2 ..

29.90лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel light brown 1-2мм 5кг

Този кварцов пясък е в светлокафяв цвят, със заоблени зрънца е и предпазва дънните рибки. Неговите спецификации са : - укрепващ - устойчив на CO2 -..

29.90лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel slate grey 1-2мм 5кг

Този артикул представлява кварцов, сив пясък със заоблени зрънца, който предпазва дънните рибки. Неговите основни спецификации са : - укрепващ - уст..

29.90лв.

Субстрат AquaEL ADVANCED SOIL ORIGINAL

Продуктът представлява професионален субстрат за растителни и сладководни аквариуми. Заоблената му и гранулирана структура е подходяща за отглеждането..

33.30лв.

Субстрат AquaEL ADVANCED SOIL PLANT

Този продукт представлява професионален субстрат за растителни и сладководни аквариуми. Заоблената му и гранулирана структура е подходяща за отглеждан..

33.40лв.

SeaChem Flourite Dark™ 0.5-3мм 3.5kg

Seachem Flourite Dark™ е специално оразмерен глинест субстрат, който е създаден за растителни аквариуми. Той е най-ефективен, когато се използва самос..

35.60лв.

SeaChem Flourite Red ™ 0.5-3мм 3,5 kg

SeaChem Flourite Red™ е специално оразмерен глинест субстрат, който е създаден за растителни аквариуми. Той е най-ефективен, когато се използва самост..

35.60лв.

SeaChem Flourite ™ 0.5-3мм 3.5кг / 7кг

Seachem Flourite™ е специално оразмерен глинест субстрат, който е създаден за растителни аквариуми. Той е най-ефективен, когато се използва самостояте..

35.60лв.

Пясък Seachem Flourite Sand 0.2-1мм 3.5кг

Seachem Flourite Sand е грунд с подходяща за растителни аквариуми фракция и е изработен от глина. Той е най-ефективен, като се използва самостоятелно,..

37.60лв.

Активен субстрат за растителен аквариум Dennerle Soil Black Color Type 1­-4мм 4л

Това е хранителен субстрат, който служи за силен растеж на растенията. Той съдържа всички важни минерали и микроелементи и е с плодородна, вулканична ..

38.30лв.