Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Термометри

Термометри
Показване:
Подреждане по:

Hailea Дигитален Термометър

Моделът представлява дигитален термометър за аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

2.60 лв.

Дигитален термометър Fluval Edge

Дигиталният термометър на Fluval е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 18 до 30 градуса С. Поставя се от външ..

2.60 лв.

Термометър Eheim

Този модел е термометър на производителя Eheim, отчитащ от 0 до 42 градуса. Технически характеристики : Подходящ за : сладководе..

3.90 лв.

Дигитален термометър Marina 13cm

Дигиталният термометър на Hagen е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 22 до 30 градуса С. Поставя се от външн..

2.00 лв.

Стъклен термометър с вакуум Marina

Моделът представлява стъклен термометър с висока точност на отчитане в границите от 0 до 40 °C. Лесен е за употреба и има цветен сектор в диапазона на..

3.30 лв.

Стъклен термометър AquaEL 6см нано

Моделът е стъклен термометър с изключително висока точност и компактен дизайн. Подходящ е за нано аквариуми и скаридници. Температурната скала е с точ..

4.80 лв.

Дигитален термометър 2в1 Fluval

Моделът представлява дигитален термометър на производителя HAGEN, който измерва едновременно температурата на водата и в стаята. Той има изключителна ..

26.40 лв.

Дигитален термометър Marina

Този продукт е малък, компактен и дискретен термометър. Той има изчистен дизайн, който е подходящ за всеки аквариум. Поставя се от външната страна на ..

5.40 лв.
Стъклен термометър Ferplast -23%

Стъклен термометър Ferplast

Този термометър на марката Ferplast е изключително тънък и почти незабележим. Може да бъде закрепен посредством вендуза, която е включена в комплекта...

4.70 лв. 3.62 лв.
Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer -15%

Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer

Артикулът е термометър за мини аквариуми на производителя Dennerle. Той е с дължина само 6,5 см., а в комплекта е включен вакуум за закрепяне. Характе..

10.70 лв. 9.10 лв.

AquaEl THERMOMETER link WI-FI

Първият електронен термометър, управляван чрез мобилното приложение Aquael Aqu@rium, който позволява задаването на желания температурен диапазон. Кога..

79.90 лв.

Стъклен термометър JBL mini

Този мини термометър на марката JBL има фина измервателна скала с градация от 2°C. Прикрепя се лесно посредством вендуза (подходяща и за захващане към..

3.90 лв.
Стъклен Термометър Hailea Изчерпан

Стъклен Термометър Hailea

Продуктът е водозащитен термометър за аквариуми на производителя Hailea, който е произведен от дебело стъкло. Технически характеристики : ..

2.50 лв.
Дигитален термометър Ferplast + сонда -23% Изчерпан

Дигитален термометър Ferplast + сонда

Продуктът представлява дигителан термометър за аквариум с потопяема сонда. Комплектът е снабден с вендузи за фиксиране към стените на аквариума. Дълги..

35.50 лв. 27.34 лв.
Плаващ термометър Laguna Изчерпан

Плаващ термометър Laguna

Laguna плаващ термометър бързо и удобно може да ви информира за температурата на водата, която е важен фактор за цялостното състояние на езерото, какт..

7.30 лв.
Електронен Термометър Hailea HL-01F Изчерпан

Електронен Термометър Hailea HL-01F

Моделът представлява електронен термометър Hailea HL-01F, който има следните характеристики : - сменяеми батерии - здрав е, надежден и прецизен - водо..

9.60 лв.
Хидрометър + термометър кутия Wave Изчерпан

Хидрометър + термометър кутия Wave

Този продукт на производителя Wave отмерва от 0 до 40 градуса, както и солеността на водата. Технически характеристики : Подходящ за : с..

12.20 лв.