Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Термометри

Термометри
Показване:
Подреждане по:

Дигитален термометър Marina 13cm

Дигиталният термометър на Hagen е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 22 до 30 градуса С. Поставя се от външн..

2.00лв.
Стъклен Термометър -20%

Стъклен Термометър

Продуктът е водозащитен термометър за аквариуми на производителя Hailea, който е произведен от дебело стъкло. Технически характеристики : ..

2.50лв. 2.00лв.

Hailea Дигитален Термометър

Моделът представлява дигитален термометър за аквариум на производителя Hailea. Технически характеристики : Подходящ за : сладков..

2.60лв.

Дигитален термометър Fluval Edge

Дигиталният термометър на Fluval е компактен и отчита температурата в аквариума с голяма точност в диапазона от 18 до 30 градуса С. Поставя се от външ..

2.60лв.

Стъклен термометър с вакуум Marina

Моделът представлява стъклен термометър с висока точност на отчитане в границите от 0 до 40 °C. Лесен е за употреба и има цветен сектор в диапазона на..

3.30лв.

Стъклен термометър AquaEL 6см нано

Моделът е стъклен термометър с изключително висока точност и компактен дизайн. Подходящ е за нано аквариуми и скаридници. Температурната скала е с точ..

3.60лв.

Термометър Eheim

Този модел е термометър на производителя Eheim, отчитащ от 0 до 42 градуса. Технически характеристики : Подходящ за : сладководе..

3.90лв.

Дигитален термометър Marina

Този продукт е малък, компактен и дискретен термометър. Той има изчистен дизайн, който е подходящ за всеки аквариум. Поставя се от външната страна на ..

5.40лв.

Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer

Артикулът е термометър за мини аквариуми на производителя Dennerle. Той е с дължина само 6,5 см., а в комплекта е включен вакуум за закрепяне. Характе..

8.20лв.

Дигитален термометър 2в1 Fluval

Моделът представлява дигитален термометър на производителя HAGEN, който измерва едновременно температурата на водата и в стаята. Той има изключителна ..

26.40лв.

Дигитален термо-хидрометър EHEIM Thermo-Hygro

Thermo-Hygro е 2в1 дигитално устройство. То има обхват на измерване на влажността от 10% reILF до 99% reILF с точност до +/- 5%. Температурният о..

32.40лв.

AquaEl THERMOMETER link WI-FI

Първият електронен термометър, управляван чрез мобилното приложение Aquael Aqu@rium, който позволява задаването на желания температурен диапазон. Кога..

76.00лв.
Висящ термометър AquaEL no.10 Изчерпан

Висящ термометър AquaEL no.10

Висящият термометър AquaEL no.10 е стъклен термометър, който може да се използва, както в морски, така и в сладководни аквариуми. Благодарение на..

3.50лв.
Висящ термометър AquaEL no.6 Изчерпан

Висящ термометър AquaEL no.6

Висящият термометър AquaEL no.6 е стъклен термометър, който може да се използва, както в морски, така и в сладководни аквариуми. Благодарение на ..

3.50лв.
Плаващ термометър Laguna Изчерпан

Плаващ термометър Laguna

Laguna плаващ термометър бързо и удобно може да ви информира за температурата на водата, която е важен фактор за цялостното състояние на езерото, какт..

7.30лв.
Електронен Термометър Hailea HL-01F Изчерпан

Електронен Термометър Hailea HL-01F

Моделът представлява електронен термометър Hailea HL-01F, който има следните характеристики : - сменяеми батерии - здрав е, надежден и прецизен - в..

9.60лв.
Хидрометър + термометър кутия Wave Изчерпан

Хидрометър + термометър кутия Wave

Този продукт на производителя Wave отмерва от 0 до 40 градуса, както и солеността на водата. Технически характеристики : Подходящ за..

12.20лв.
Хидрометър Dennerle Nano Marinus Densimeter Изчерпан

Хидрометър Dennerle Nano Marinus Densimeter

Процедура за измерване : - хванете върха на сухия и чист хидрометър със сухи пръсти и го потопете във водата, оставяйки го да се понесе от ..

17.50лв.