Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Термометри

Термометри
Показване:
Подреждане по:

Дигитален термометър Marina 13cm

Компактен и точен, дигиталния термометър на Hagen, отчита температурата на аквариума с голяма точност в диапазона 22-30 градуса С. Поставя от външн..

2.00лв.

Hailea Дигитален Термометър

Дигитален термометър за аквариум..

2.40лв.

Дигитален термометър Fluval Edge

Компактен и точен, дигиталния термометър на Fluval, отчита температурата на аквариума с голяма точност в диапазона 18-30 градуса С. Поставя от външ..

2.40лв.

Стъклен Термометър

Водозащитен термометър за аквариуми. Термометърът е произведен от дебело стъкло...

2.40лв.

Стъклен термометър с вакуум Marina

Стъклен термометър с висока точност на отчитане. Диапазон от 0 – 40 °C. Лесен за отчитане. Цветен сектор в диапазона на препоръчителната темпера..

2.90лв.

Висящ термометър AquaEL no.10

Висящият термометър AquaEL no.10 е стъклен термометър, който може да се използва както в морски, така и в сладководни аквариуми. Благодарение на малки..

3.50лв.

Висящ термометър AquaEL no.6

Висящият термометър AquaEL no.6  е стъклен термометър, който може да се използва както в морски, така и в сладководни аквариуми. Благодарение на малки..

3.50лв.
Стъклен термометър AquaEL 6см нано Изчерпан

Стъклен термометър AquaEL 6см нано

 Стъклен термометър с изключително висока точност и компактен дизайн. Подходящ за нано аквариуми и скаридарници. Температурната скала е с точност д..

3.60лв.
Термометър Eheim Изчерпан

Термометър Eheim

Термометър Eheim отчитащ от 0 до 42 градуса. Размери Ф1 2 x 2 x 11 см     Подходящ за ..

3.90лв.

Дигитален термометър Marina

Малък, компактен и дискретен термометър. Изчистен дизайн подходящ за всеки аквариум. Поставя се от външната страна на стъклото на аквариума. Точнос..

5.10лв.
Електронен Термометър Hailea HL-01F Изчерпан

Електронен Термометър Hailea HL-01F

Електронен Термометър Hailea HL-01F Характеристики: Сменяеми батерии Здрав, надежден и прецизен Водоустойчив Лесен за употреба и монтир..

6.20лв.

Плаващ термометър Laguna

Laguna плаващ термометър бързо и удобно може да ви информира за температурата на водата. Температурата на водата в езерото е важен фактор, който влияе..

6.90лв.
Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer Изчерпан

Термометър за нано аквариуми Dennerle Nano aquarium thermometer

Термометър за мини-аквариуми Само 6,5 см! Включва вакуум за закрепяне С висока точност   Ясна скала за по-лесно отчитане..

8.20лв.
Хидрометър + термометър кутия Wave Изчерпан

Хидрометър + термометър кутия Wave

Хидрометър Wave  Отмерва от 0 до 40 градуса, както и солеността на водата...

12.20лв.
Хидрометър Dennerle Nano Marinus Densimeter Изчерпан

Хидрометър Dennerle Nano Marinus Densimeter

ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗМЕРВАНЕ:: Хванете върха на сухия и чист хидрометър със сухи пръсти и го потопете във водата. Оставете го да се понесе от само себ..

17.50лв.

Дигитален термометър 2в1 Fluval

Дигитален термемотър измерващ едновременно температурата на водата и температурата в стаята. Изключително голяма точност.  Големия LCD дисплей и ли..

24.80лв.

Дигитален термо-хидрометър EHEIM Thermo-Hygro

Thermo-Hygro е 2в1 дигитално устройство. То има обхват на измерване на влажността от 10% reILF до 99% reILF с точност до +/- 5%. Температурният обхват..

32.40лв.

Инфрачервен джобен термометър Exo Terra

Инфрачервен джобен термометър Exo Terra работи чрез насочване и измерване на температурата в точка към, която е насочен. Предимства: Мигновен..

38.00лв.

AquaEl THERMOMETER link WI-FI

Първият електронен термометър, управляван чрез мобилното приложение Aquael Aqu@rium. Позволява задаването на желания температурен диапазон (минималнат..

69.90лв.