Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Тестове и Измервателни уреди

Тестове и Измервателни уреди
Показване:
Подреждане по:

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплектът съдържа два теста - за измерване на PH в сладководните аквариуми и на амоняк и токсини в морските. PH Alert е уникално устройство, което е ..

29.90 лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичния свободен амоняк. Сензорът му променя обратимо цвета ..

23.50 лв.

Dajana Pet Тест 3в1

Инструкции за употреба : - извадете от кутийката тестова лентичка - потопете я в изследваната вода, така че да са покрити и трите зони, и задръжте едн..

9.90 лв.

JBL ProScan

Тестът съдържа 24 тест лентички за определяне на общата (GH), карбонатната твърдост (KH), киселинното съдържание (PH), нитрити (NO2), нитрати (NO3), х..

32.50 лв.

JBL тест 7 в 1

Продуктът представлява тестови ленти за измерване на седем важни водни стойности за една минута. Той определя общите насоки при тестване на аквариум, ..

28.80 лв.
Dennerle Aquatics ­ water test 6 in 1 50 pcs -15%

Dennerle Aquatics ­ water test 6 in 1 50 pcs

Продуктът представлява незабавен тест за шестте най-важни стойности на водата : - PН - карбонатна твърдост - обща твърдост - нитрити - нитрати - хлор ..

36.90 лв. 31.37 лв.

SeaChem pH Alert

PH Alert® е уникално устройство, което е предназначено за наблюдение на нивото на PН в сладководни аквариуми или филтри. Цветният сензор променя ц..

23.60 лв.

Aquili тест 7 в 1

Продуктът осигурява бързо и лесно определяне на седемте основни стойности на водата само за една минута : PH, GH (обща твърдост), KH (карбонатна твърд..

27.90 лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Инструкции за употреба : - изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума - налейте 5 мл. вода, добавете седем капки от реактива, разклатете добре ..

9.50 лв.

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Продуктът представлява тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на това химично съединение в аквариума е важно за правилн..

14.80 лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Продуктът е тестов пакет за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Той осъществява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопас..

28.80 лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Тестът използва титруметричен метод и е предназначен за изчисле..

19.90 лв.

Дигитална измервателна лъжичка Seachem

Seachem Digital Spoon Scale е електронна везна, под формата на лъжица, която служи за лесно дозиране на добавки към аквариума, а и не само. Тя може да..

39.90 лв.

Тест 5 в 1 EHEIM

Артикулът съдържа тест лентички за измерване на петте най-важни параметри на аквариумната вода или езерото. Технически характеристики : ..

34.00 лв.

Aquili CO2 Тест пълнител

Продуктът представлява CO2 тест пълнител на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни аквариуми ..

6.90 лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

14.50 лв.

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Продуктът представлява специален индикатор за CO2. Той има дълготраен тест пакет за измерване на CO2, с шестцветна скала, която е достатъчна за пет ме..

22.30 лв.

Aquili pH Test

Този тест служи за прецизно отчитане на РН на водата. Има лесен и бърз начин на използване. Технически характеристики : Подходящ за : сл..

12.50 лв.

Seachem MulstiTest Nitrite & Nitrate

Този продукт може да измери нитрити до концентрация по-голяма от 0,1 мг./литър и нитрати от 0,2 мг./литър, както в морски, така и в сладководни а..

43.00 лв.

Индикаторен реагент за продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET 10ml

Продуктът представлява индикаторен реагент за CO2. Той е подходящ за продължителни тестове в дозировка 4 капки за 1 мл. аквариумна вода, която е доста..

15.00 лв.

Продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET

EHEIM CO2-SET е тест за постоянно и директно измерване на количеството на CO2 в аквариумната вода. Параметри на измерването : CO2, три степени на инди..

39.10 лв.

Дълготраен тест за измерване на CO2 и PH Dennerle CO2 mini long­term test

Продуктът представлява тест за многократна употреба, който е подходящ за всички аквариуми. Той служи за непрекъснато и директно отчитане на CO2 в мг./..

39.90 лв.

JBL ProAqua O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми. Прилага се и за чешмяна ..

32.80 лв.

Тест за CO2 Dennerle Quick Test

Бърз тест за определяне количеството CO2. Поставете малко количество вода в епруветката. Поставете запушалката и разклатете докато се разтвори помощно..

7.70 лв.