Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Тестове и Измервателни уреди

Тестове и Измервателни уреди
Показване:
Подреждане по:
Тест за CO2 Dennerle Quick Test -15%

Тест за CO2 Dennerle Quick Test

Бърз тест за определяне количеството CO2. Поставете малко количество вода в епруветката. Поставете запушалката и разклатете докато се разтвори помощно..

6.90лв. 5.87лв.

Aquili CO2 Тест пълнител

Продуктът представлява CO2 тест пълнител на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни аквариум..

6.90лв.

Aquili Тест - GH

Продуктът представлява Тест Aquili GH, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той позволява да се измери стойността на GH или общата твър..

7.60лв.

Aquili Тест - KH

Продуктът представлява Тест Aquili KH, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той позволява да се измери стойността на KH в аквариума или..

8.00лв.

Aquili Тест - NO2

Продуктът представлява Тест Aquili NO2, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той ви позволява да измервате стойността на NO2 или нитрит..

8.90лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Инструкции за употреба : - налейте 5 мл. аквариумна вода в кюветата - прибавете капка по капка от реагент-индикатора, като след всяка внимателно раз..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Инструкции за употреба : - изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума - налейте 5 мл. вода, добавете седем капки от реактива, разклатете добр..

9.50лв.

Dajana Pet Тест 3в1

Инструкции за употреба : - извадете от кутийката тестова лентичка - потопете я в изследваната вода, така че да са покрити и трите зони, и задръжте е..

9.90лв.

Индикаторен реагент за продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET 10ml

Продуктът представлява индикаторен реагент за CO2. Той е подходящ за продължителни тестове в дозировка 4 капки за 1 мл. аквариумна вода, която е доста..

11.90лв.

Aquili pH Test

Този тест служи за прецизно отчитане на РН на водата. Има лесен и бърз начин на използване. Технически характеристики : Подходящ за ..

12.50лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

13.60лв.

Aquili Тест - PO4

Продуктът представлява Тест Aquili GH, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той служи за измерване на стойността на фосфатите по лесен,..

14.50лв.

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Продуктът представлява тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на това химично съединение в аквариума е важно за правилн..

14.80лв.
Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH -20%

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Продуктът представлява специален индикатор за CO2. Той има дълготраен тест пакет за измерване на CO2, с шестцветна скала, която е достатъчна за пет ме..

18.80лв. 15.04лв.

Aquili Тест - NO3

Продуктът представлява Тест Aquili NO3, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариум..

15.99лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Тестът използва титруметричен метод и е предназначен за изчисле..

16.80лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми. Прилага се и за чешмяна ..

19.90лв.
Дигитална измервателна лъжичка Seachem -50%

Дигитална измервателна лъжичка Seachem

Seachem Digital Spoon Scale е електронна везна, под формата на лъжица, която служи за лесно дозиране на добавки към аквариума, а и не само. Тя може да..

39.90лв. 19.95лв.

Тест JBL CO2 Direct

Продуктът представлява тест за определяне на оптималното съдържание на въглероден диоксид за сладководни аквариуми. Съдържание на опаковката : един бъ..

21.90лв.

SeaChem pH Alert

PH Alert® е уникално устройство, което е предназначено за наблюдение на нивото на PН в сладководни аквариуми или филтри. Цветният сензор променя ц..

23.60лв.
Тест 5 в 1 EHEIM -20%

Тест 5 в 1 EHEIM

Артикулът съдържа тест лентички за измерване на петте най-важни параметри на аквариумната вода или езерото. Технически характеристики : ..

34.00лв. 27.20лв.

Aquili тест 7 в 1

Продуктът осигурява бързо и лесно определяне на седемте основни стойности на водата само за една минута : PH, GH (обща твърдост), KH (карбонатна твърд..

27.90лв.

JBL тест 7 в 1

Продуктът представлява тестови ленти за измерване на седем важни водни стойности за една минута. Той определя общите насоки при тестване на аквариум, ..

28.80лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Продуктът е тестов пакет за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Той осъществява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопас..

28.80лв.