Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Тестове и Измервателни уреди

Тестове и Измервателни уреди
Показване:
Подреждане по:
EHEIM  pHcontrol+е + pH Sensor комплект -14%

EHEIM pHcontrol+е + pH Sensor комплект

EHEIM pHcontrol+e – интелигентният контролер за наблюдение и повторно регулиране на pH стойността във вашия аквариум С EHEIM pHcontrol+e можете лесно ..

625.00 лв. 540.00 лв.

JBL тест 7 в 1

Продуктът представлява тест ленти за тестване на седем важни стойности на водата за една минута. Лесен е за използване: поставете тест лентата във вод..

36.90 лв.

Seachem Test Alert Combo Pack

Комплектът съдържа два теста - за измерване на PH в сладководните аквариуми и на амоняк и токсини в морските. PH Alert е уникално устройство, което е ..

29.90 лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичния свободен амоняк. Сензорът му променя обратимо цвета ..

23.50 лв.

Dajana Pet Тест 3в1

Инструкции за употреба : - извадете от кутийката тестова лентичка - потопете я в изследваната вода, така че да са покрити и трите зони, и задръжте е..

9.90 лв.

JBL ProScan

JBL Proscan осигурява анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Извършва лесно и безопасно наблюдение на стойностите в сладководни аквариуми. Опре..

49.90 лв.

Dennerle Aquatics ­ water test 6 in 1 50 pcs

Продуктът представлява незабавен тест за шестте най-важни стойности на водата : - PН - карбонатна твърдост - обща твърдост - нитрити - нитрати -..

36.90 лв.

SeaChem pH Alert

PH Alert® е уникално устройство, което е предназначено за наблюдение на нивото на PН в сладководни аквариуми или филтри. Цветният сензор променя цвета..

23.60 лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Инструкции за употреба : - изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума - налейте 5 мл. вода, добавете седем капки от реактива, разклатете добре ..

9.50 лв.

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Продуктът представлява тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на това химично съединение в аквариума е важно за правилн..

15.80 лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Правилните стойности на водата зависят от рибния запас и растенията в аквариума. Дори ако водата изглежда бистра, тя може да бъде замърсена. При лоши ..

39.90 лв.

Aquili CO2 Тест пълнител

Продуктът представлява CO2 тест пълнител на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни аквариуми ..

7.30 лв.

Тест 5 в 1 EHEIM

Артикулът съдържа тест лентички за измерване на петте най-важни параметри на аквариумната вода или езерото. Технически характеристики : ..

34.00 лв.

Дигитална измервателна лъжичка Seachem

Seachem Digital Spoon Scale е електронна везна, под формата на лъжица, която служи за лесно дозиране на добавки към аквариума, а и не само. Тя може да..

39.90 лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Тестът използва титруметричен метод и е предназначен за изчисле..

19.90 лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността в морските аквариуми е от изключителна важност за поддържането на стабилна и здравословна среда на живот. Хидрометър..

14.50 лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Продуктът представлява тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода с интервал на изчисление от 0 до 100 мг./литър. ..

26.40 лв.

Seachem MultiTest Nitrite & Nitrate

Този продукт може да измери нитрити до концентрация по-голяма от 0,1 мг./литър и нитрати от 0,2 мг./литър, както в морски, така и в сладководни а..

43.00 лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Това е тест за измерване на концентрацията на нитритите в сладка и морска вода с интервал от 0,0 до 3,3 мг./литър. Удобен е и лесен за употреба. Съотв..

26.40 лв.

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Продуктът представлява специален индикатор за CO2. Той има дълготраен тест пакет за измерване на CO2, с шестцветна скала, която е достатъчна за пет ме..

22.30 лв.

Aquili pH Test

Този тест служи за прецизно отчитане на РН на водата. Има лесен и бърз начин на използване. Технически характеристики : Подходящ за : сл..

9.90 лв.

Продължителен тест Dennerle CO2 long­term test Correct + pH

Продуктът служи за непрекъснат и точен контрол на съдържанието на CO2 в аквариума. Оцветяването на специалния индикатор на CO2 варира в зависимост от ..

44.60 лв.

Aquili Тест - NO3

Продуктът представлява Тест Aquili NO3, който е подходящ за сладководни и морски аквариуми. Той ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариум..

21.40 лв.

Дълготраен тест за измерване на CO2 и PH Dennerle CO2 mini long­term test

Продуктът представлява тест за многократна употреба, който е подходящ за всички аквариуми. Той служи за непрекъснато и директно отчитане на CO2 в мг./..

39.90 лв.