Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Тестове и Измервателни уреди

Тестове и Измервателни уреди
Показване:
Подреждане по:

Aquili Тест - GH

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагент позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на GH в аквариума или об..

7.60лв.

Aquili Тест - KH

Тест Aquili KH за сладководни и морски аквариуми, реагентният тест позволява да се измери по прост, но точен начин стойността на KH в аквариума или ка..

8.00лв.
Aquili Тест - NO2 Нов

Aquili Тест - NO2

Тест Aquili NO2 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO2 в аквариума или нитритите по прост, н..

8.90лв.

Dajana Pet GH Тест Кит

Използване: 1. Налейте 5 мл аквариумна вода в кюветата 2. Прибавете капка по капка от  регент-индикатора, като след всяка капка внимателно ра..

9.50лв.

Dajana Pet pH Tест Кит

Указание за използване: 1.Изплакнете мерителната кювета с вода от аквариума. 2.Налейте 5 ml вода, добавете 7 капки от реактива, разклатете добре..

9.50лв.

Dajana Pet Тест 3в1

УКАЗАНИЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: 1. Извадете от кутийката тестова лентичка. 2. Потопете лентичката в изследваната вода, така че да са покрити и трите зон..

9.90лв.
Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса -20%

Aquili CO2 Test-продължителен пластмаса

Aquili CO2 Test – 18 ml Тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на CO2 във Вашия аквариум е важно за сигурността н..

14.80лв. 11.84лв.

Aquili pH Test

Test PH  Прецизно отчитане на РН на водата, лесен и бърз за използване...

12.50лв.
Aquili Тест - PO4 Нов

Aquili Тест - PO4

Тест Aquili GH за сладководни и морски аквариуми,за измерване на стойността на фосфатите по прост, но точен начин. Тестовете Aquili използват професио..

14.50лв.
Aquili Тест - NO3 Нов

Aquili Тест - NO3

Тест Aquili NO3 за сладководни и морски аквариуми, тестът с реагенти ви позволява да измервате стойността на NO3 в аквариума или нитрaтите по прост, н..

15.99лв.

JBL O2 тест

JBL O2 тест сет се използва за измерване и рутинен контрол на съдържанието на кислород в сладководни и соленоводни аквариуми, както и чешмяна и езерна..

19.90лв.

Aquili CO2 Test-продължителен стъклен

Aquili CO2 Test – 18 ml Тест за постоянно измерване на CO2. Постоянното следене на стойността на CO2 във Вашия аквариум е важно за сигурността н..

38.20лв.
Тест за CO2 Dennerle Quick Test -20%

Тест за CO2 Dennerle Quick Test

Бърз тест за определяне количеството CO2. Поставете малко количество вода в епруветката. Поставете запушалката и разклатете докато се разтвори помощно..

6.90лв. 5.52лв.

Индикаторен реагент за продължителен тест за CO2 EHEIM CO2-SET 10ml

Разфасовка 10 мл     Тип индикаторен реагент за CO2     Подходящ з..

11.90лв.

Хидрометър Fluval Sea - Medium

Редовното измерване на солеността на морските аквариуми е от изключителна важност за поддържане на стабилната и здравословна среда за живот. Хидром..

13.60лв.

Тест Tropical TROPICAL GH/KH

Това е комплект за измерване на общата (GH) и карбонатна твърдост (KH). Теста използва титруметричен метод и е предназначен за измерване на водата как..

16.80лв.

Dennerle CO2 Special ­Indicator + pH

Специален индикатор за CO2, дълготраен тест-пакет за измерване на CO2, с шест-цветна скала, достатъчен за пет месеца. Тестът съдържа 5 флакона от 1..

18.80лв.
Дигитална измервателна лъжичка Seachem -50%

Дигитална измервателна лъжичка Seachem

Seachem Digital Spoon Scale – електронна везна под формата на лъжица за лесно дозиране на добавки към аквариума, а и не само. Везната може да измерва ..

39.90лв. 19.95лв.

Тест JBL CO2 Direct

Тест за определяне на оптималното съдържание на въглероден диоксид за сладководни аквариуми. Съдържание на опаковката: 1 бърз тест, комплект за тес..

21.90лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.

SeaChem pH Alert

pH Alert® е уникално устройство , предназначено за наблюдение на нивото на рН в сладководни аквариуми или филтри. Цветния сензор променя цвета си спря..

23.60лв.

JBL тест 7 в 1

Тестови ленти за тестване на 7 важни стойности на водата за 1 минута: бърз тест за общи насоки при тестване на аквариум, езерце, кладенец и чешмяна во..

28.80лв.

Тест ленти за JBL Proscan

Тестов пакет  за презареждане с тестови ленти за JBL Proscan. Анализ на водата и диагностика чрез смартфон. Лесно и безопасно управление на стойнос..

28.80лв.