Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Fluval AquaSky ревю

Posted by gabriela 11/11/2022 0 Comment(s)

Днес ще разгледаме едно от най-големите постижения в областта на аквариумното осветление – Fluval AquaSky. Моделът се предлага в две основни разновидности и начини на управление – чрез SkyPad дистанционно (139.70 лв.) и с Bluetooth (Fluval Smart App), 178 лв. От своя страна всеки от тях се характеризира с различни дължини и мощности, които са съобразени с размерите и условията на всеки аквариум.
Основните предимства на продукта са:
- изключително ярки 6500K бели светодиоди, които се съчетават по неповторим начин с трицветни RGB светодиоди, за да предложат регулируем светлинен спектър
- предоставя постепенен 24-часов светлинен цикъл и множество метеорологични ефекти, което позволява да се пресъздават с лекота разнообразни жизнени среди
- подходящ е, както за сладководни, така и за морски аквариуми
- програмни постепенни настройки, които наподобяват по уникален начин изгрев, ден, здрач и нощ
- гарантира множество времеви въздействия – от бурни светкавици до гъсти облаци, като се сътворяват сезонните различия
- има степен на хидроустойчивост IP67, което е гаранция за неговата издръжливост на редовно пръскане, дори и на кратко потапяне при изпускане във водата
- разтегателните монтажни скоби обезпечават достъпното му монтиране 
- с него получавате пълен контрол над цветовите гами и пълно наслаждение при наблюдението на вашия подводен свят
- всеки диод разполага с 120-градусов ъгъл на разпръскване на светлината
- може да се монтира към съществуващи фитинги за Т5/Т8 пури 
Сравнение между Fluval AquaSky със SkyPad дистанционно управление и Fluval AquaSky с Bluetooth:
- при SkyPad дистанционното артикулът се контролира с бутоните чрез инфраред лъчи. Потребителят може да избира между шест основни цвята, чиито клавиши се намират в горната лява част на дистанционното. С разположените отдолу копчета „+“ и „- „ се регулират съответно червените, зелените и сините RGB светлини, а с черните само белия цвят. Под тях са разположени четири програмни бутона, които запаметяват вашия избор чрез натискането им за около четири секунди. След това са трите клавиша за фазите на луната и такъв за изгрев/залез. Следват четири бутона за облачността и три такива за гръмотевици/светкавици. Последният клавиш е за циклично повтаряне на основните цветове.
- при управлението с Bluetooth се използва приложението Fluval Smart App, което е напълно безплатно за потребителите на IOS и Android. То има два режима на работа: ръчен, който напълно наподобява и замества дистанционното управление при гореспоменатия вариант, и автоматичен, който позволява 24-часова регулирана програмираност на светлината. За разлика от по-старата версия, новият модул е с нов дизайн, по-ярък е и ефективен. Работата с него е по-лесна и удобна. Иновативният Bluetooth контролер предоставя пълна власт над осветлението във вашия аквариум с възможност за нагласяване на интензитета на светлината, часове на осветяване, функциите изгрев, залез, ден/нощ, разни метеорологични явления. Тук модернизацията си е казала думата и продуктът е необикновено функционален.
Накрая можем да споменем, че Fluval AquaSky е иновативна технология, която допринася за едно истинско удоволствие и отмора при съзерцаването на вашия аквариум, както и наслаждение от предназначението ѝ.  

Leave a Comment