Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Нагреватели - Fluval и Eheim

Posted by gabriela 29/02/2024 0 Comment(s)

Много аквариуми са дом на тропически водни растения, безгръбначни и декоративни рибки, които предпочитат по-висока температура на водата.
В тази статия ще ви представим предимствата на някои от най-добрите ни нагреватели, с които да осигурите на вашите любимци необходимата топлина.
1.    Fluval E-Heater.
Инсталирането на този нагревател е лесно, а вендузите, които служат за закрепване, са изключително здрави. Височината на скобата може да се регулира, като просто стиснете страните на нагревателя, точно под цифровия дисплей.
Проектиран е да се прикрепи към задната стена на аквариума, но ако е необходимо да го разположите отстрани, е включена скоба и за странично монтиране.
Имайте предвид, че не можете да инсталирате този нагревател в хоризонтално положение,  тъй като това ще го потопи целия. Червеният превключвател в горната част е водоустойчив, но не е проектиран да стои потопен през цялото време.
Fluval E-Heater е предварително настроен на 25 градуса, но е лесно да се регулира температурата. Има червен лост в горната част на нагревателя, просто го превключвате наляво, за да намалите температурата, или надясно, за да я увеличите.
Цифровият дисплей е доста удобен, тъй като не само улеснява настройката на температурата, но също така показва текущата температура на водата в реално време. Ако температурата падне под или над определена стойност, индикаторът за това ще се задейства и ще започне да примигва, предупреждавайки ви за проблема.
Дисплеят функционира и като светлинен индикатор. По време на нормален режим, екранът ще свети в зелено. Ако температурата е паднала под зададената стойност, той ще свети в синьо, а ако температурата е по-висока от зададената – в червено.
Калибрирането на този модел нагревател е лесно – просто настройвате градусите на необходимата стойност.
Fluval E-Heater е с вграден предпазител, което му дава допълнително предимство, тъй като защитава рибките от евентуално докосване и нараняване.
Заповядайте на нашия сайт, aquarium.bg, откъдетоможе да си закупите нашите нагреватели на Fluval - Fluval E-Heater 50W, Fluval E-Heater 100W, Fluval E-Heater 200W.
2. Eheim Jager.
Този нагревател се предлага със скоба, към коятоима прикрепени вендузи, с които да залепите нагревателя отстрани на вашия аквариум.
Eheim Jager е напълно потопяем, така че не е нужно да оставяте част от него, извън водата. Инсталацията е лесна, а циферблатът е голям и лесен за четене. Той има две движещи се части. Синият циферблат задава нивото на температурата на нагревателя, червеният ви позволява да го калибрирате, така че температурата, която стезадали, да съответства на действителната такава, до която нагревателят загрява водата.
Този нагревател няма датчик за прегряване. Ако е във водата, няма температура, която да доведе до аварийно изключване.
След настройването, може да разчитате на чудесната работа на този уред, който поддържа температурата стабилна.
В нашия сайт, aquarium.bg, ще откриете няколко варианта на този нагревател – Eheim Jager 25W, Eheim Jager 50W, Eheim Jager 75W, Eheim Jager 100W, Eheim Jager 125W, Eheim Jager 150W, Eheim Jager 200W, Eheim Jager 250W, Eheim Jager 300W.
 

 

 

Leave a Comment