Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Чистачки

Чистачки
Показване:
Подреждане по:

Чистачка за аквариуми 40см

Артикулът представлява чистачка за аквариум с дължина от 40 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

2.80лв.

Чистачка за аквариуми 51 см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина 51 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

2.80лв.

Чистачка за аквариуми 47см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина от 47 см. на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходя..

3.90лв.

JBL Гъбка

Артикулът представлява гъба за почистване на аквариуми старателно и без остатъци на производителя JBL. Технически характеристики : П..

4.40лв.

Чистачка с гъба за почистване на алги Marina Economy

Продуктът представлява чистачка с мека гъба и дълга дръжка. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупван..

5.40лв.

Почистващ Магнит S

Моделът е магнитна четка за почистване на стъклата на аквариума, която се състои от две части – вътрешна и външна. Тя осигурява едновременното п..

6.80лв.

Чистачка с гъба за почистване на алги Marina

Продуктът представлява чистачка с гъба и дълга дръжка. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от..

8.30лв.

Hailea Почистващ Магнит M

Тази магнитна четка за почистване на стъклата на аквариума се състои от две части – вътрешна и външна. Тя осигурява едновременното почистване на..

8.90лв.

RS Магнит плуващ RS-06

Артикулът е плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума, която се състои от две части. Тя едновременно почиства вътрешната част от м..

8.90лв.

Почистващ магнит Marina Algae

Продуктът представлява магнит за почистване на вътрешната страна на стъклата на аквариума. Удобната дръжка на външния елемент предоставя лесен контрол..

9.80лв.

Чистачка 4in1 Marina Deluxe planter scraper

Моделът представлява чистачка 4 в 1 и дълга дръжка с възможност за наставяне до 50 см. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С ..

9.80лв.

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Тя е с две повъ..

11.30лв.

Ножче EHEIM RapidCleaner

Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери на опаковката ( вис./шир./дълб ) : 24,2/12,1/3,6 см. Съвмест..

11.80лв.

Почистваща гъба 90° EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба 90° за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности. Тя е изключително ефективна при достигане..

11.80лв.

Почистваща гъба EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности в аквариума. С нея лесно, бързо и ефективно се премахва..

11.80лв.

Комплект за почистване на стъкла Marina Aqua

Моделът представлява мултифункционална чистачка с приставки за почистване на аквариума. Комплектът съдържа всички необходими аксесоари. Благодарение н..

12.80лв.

Почистващ магнит Fluval Edge

Тази чистачка осигурява перфектно почистване на вътрешната повърхност на стъклата, без риск от надраскване. Тя се отличава със специалните си неабрази..

13.50лв.

Чистачка с ножче Wave

Артикулът представлява чистачка с ножче на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленовод..

13.80лв.

RS Магнит плуващ RS 21C

Този продукт е магнитна четка от две части, която служи за почистване стъклата на аквариума. Всичко с нея става бързо и лесно. Тя е подходяща за аквар..

15.50лв.

RS Магнит плуващ RS-09

Моделът е плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум на производителя RS Electrical. Тя се състои от две части, като едновременно по..

15.50лв.

Почистващ Магнит AquaEL

Почистващият Магнит от AquaEL има ергономична дръжка и много силни магнити. Това прави почистването лесно и ефективно. Повърхността му е със спец..

16.00лв.

Магнитна чистачка AquaEL 2IN1

Моделът представлява магнит за почистване на вътрешната повърхнина на стъклата на аквариума. Той е снабден със специална мека подложка за предотвратяв..

22.30лв.

RS Магнит плуващ RS-11

Моделът представлява плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум, която се състои от две части. Тя едновременно почиства вътрешната ч..

23.50лв.

Чистачка с ножче EHEIM RapidCleaner

EHEIM RapidCleaner е инструмент за лесно и ефективно почистване на вътрешната страна на стъклото на аквариума. С него лесно, бързо и ефективно се..

24.20лв.