Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Чистачки

Чистачки
Показване:
Подреждане по:

Чистачка за аквариуми 40см

Чистачка за аквариум с дължина от 40 см.  ..

2.40лв.
Чистачка за аквариуми 56см Изчерпан

Чистачка за аквариуми 47см

Чистачка за аквариуми с дължина от 47см.  ..

3.50лв.

Чистачка с гъба за почистване на алгии Marina Economy

Чистачка с мека гъба и дълга дръжка. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от алгии и отпадъци по..

5.40лв.
Чистачка за стъкло Marina Изчерпан

Чистачка за стъкло Marina

Мултифункционален уред за почистване на аквариума. Острието му с лекота отстранява дори и най-силните отлагания. Формата на края на дръжката е изключи..

6.30лв.

Почистващ Магнит S

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

6.80лв.

RS Магнит плуващ RS-06

Плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум от две части – вътрешна и външна. Едновременно почиства вътрешната част на аквариум..

7.90лв.

Чистачка с гъба за почистване на алгии Marina

Чистачка с гъба и дълга дръжка. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от алгии и отпадъци по вътр..

8.30лв.

RS чистачка с ножче

Чистачка с дълга, метална дръжка, три различни накрайника за почистване стъклата на аквариума и оформяне на грунда по дъното. Комплектът включва ножче..

8.80лв.

Hailea Почистващ Магнит M

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

8.90лв.

Почистващ магнит Marina Algae

Магнит за почистване на вътрешната страна на стъклата на аквариума. Удобната дръжка на външния елемент, предоставя лесен контрол над магнита. Комби..

9.80лв.

Чистачка 4in1 Marina Deluxe planter scraper

Чистачка 4 в 1 и дълга дръжка с възможност за наставяне до 50см. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натруп..

9.80лв.

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Гъбата на De..

11.30лв.

Ножче EHEIM RapidCleaner

Размери - см     Съвместим чистачка RapidCleaner     Подходящ за Сл..

11.80лв.

Почистваща гъба 90° EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба 90° за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности и е изкючително ефективна за почистването на трудно..

11.80лв.

Почистваща гъба EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности в аквариума. С нея лесно, бързо и ефективно се премахва..

11.80лв.

Комплект за почистване на стъкла Marina Aqua

Мултифункционална чистачка с приставки за почистване на аквариума. Комплекта съдържа всички необходими аксесоари за почистване на стъклата на аквар..

12.80лв.

RS Магнит плуващ RS 21C

Магнитна четка, от две части, за почистване стъклата на аквариума. Почистването става бързо и лесно. За аквариуми с дебелина на стъклото до 8 мм..

13.50лв.

Почистващ магнит Fluval Edge

Със специалните си неабразивни подложки и силните магнити, чистачката осигурява перфектно почистване на вътрешната повърхност на стъклата, без риск от..

13.50лв.

RS Магнит плуващ RS-09

Плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум от две части – вътрешна и външна. Едновременно почиства вътрешната част на акв..

13.80лв.
Почистващ Магнит AquaEL Морска Звезда Изчерпан

Почистващ Магнит AquaEL Морска Звезда

Почистващият Магнит AquaEL Морска Звезда има ергономична форма и много силни магнити. Това прави почистването лесно и много ефективно.  Повърхностт..

15.80лв.

Почистващ Магнит AquaEL

Почистващият Магнит от AquaEL има ергономична дръжка и много силни магнити. Това прави почистването лесно и много ефективно.  Повърхността на почис..

16.00лв.
Чистачка за аквариуми AquaEL 3в1 Изчерпан

Чистачка за аквариуми AquaEL 3в1

Конвенционален ръчен инструмент за почистване на аквариумни стени. Дългата и удобна дръжка позволява лесно почистване дори и на дълбоки аквариуми.&nbs..

16.90лв.