Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Чистачки

Чистачки
Показване:
Подреждане по:

Чистачка за аквариуми 40см

Артикулът представлява чистачка за аквариум с дължина от 40 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

4.00лв.

JBL Гъбка

Артикулът представлява гъба за почистване на аквариуми старателно и без остатъци на производителя JBL. Технически характеристики : П..

4.40лв.

Чистачка за аквариуми 51 см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина 51 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

4.80лв.

Чистачка за аквариуми 47см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина от 47 см. на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходя..

5.60лв.

Почистващ Магнит S

Моделът е магнитна четка за почистване на стъклата на аквариума, която се състои от две части – вътрешна и външна. Тя осигурява едновременното почиств..

7.10лв.

Чистачка с гъба за почистване на алги Marina

Продуктът представлява чистачка с гъба и дълга дръжка. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от..

8.30лв.
Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge -25%

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Тя е с две повъ..

11.30лв. 8.48лв.

Hailea Почистващ Магнит M

Тази магнитна четка за почистване на стъклата на аквариума се състои от две части – вътрешна и външна. Тя осигурява едновременното почистване на аквар..

9.00лв.

Почистващ магнит Marina Algae

Продуктът представлява магнит за почистване на вътрешната страна на стъклата на аквариума. Удобната дръжка на външния елемент предоставя лесен контрол..

9.80лв.

Чистачка 4in1 Marina Deluxe planter scraper

Моделът представлява чистачка 4 в 1 и дълга дръжка с възможност за наставяне до 50 см. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С ..

9.80лв.

Ножче EHEIM RapidCleaner

Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Размери на опаковката ( д/ш/в ) : 3,6/12,1/24,2 см. Съвместим с : ..

11.80лв.

Почистваща гъба 90° EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба 90° за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности. Тя е изключително ефективна при достигането н..

11.80лв.

Почистваща гъба EHEIM RapidCleaner

Почистващата гъба за RapidCleaner е предназначена за почистване на всички стъклени повърхности в аквариума. С нея лесно, бързо и ефективно се премахва..

11.80лв.

RS чистачка с ножче

Моделът представлява чистачка с дълга, метална дръжка, три различни накрайника за почистване на стъклата на аквариума и оформяне на дъното. ..

12.50лв.
RS Магнит плуващ RS-06 -25%

RS Магнит плуващ RS-06

Артикулът е плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума, която се състои от две части. Тя едновременно почиства вътрешната част от м..

16.80лв. 12.60лв.

Почистващ магнит Fluval Edge

Тази чистачка осигурява перфектно почистване на вътрешната повърхност на стъклата, без риск от надраскване. Тя се отличава със специалните си неабрази..

13.50лв.

Чистачка с ножче Wave

Артикулът представлява чистачка с ножче на производителя Wave. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленовод..

13.80лв.

Почистващ Магнит AquaEL

Почистващият Магнит от AquaEL има ергономична дръжка и много силни магнити. Това прави почистването лесно и ефективно. Повърхността му е със спец..

16.00лв.

Магнитна чистачка AquaEL 2IN1

Моделът представлява магнит за почистване на вътрешната повърхнина на стъклата на аквариума. Той е снабден със специална мека подложка за предотвратяв..

22.30лв.

RS Магнит плуващ RS 21C

Този продукт е магнитна четка от две части, която служи за почистване стъклата на аквариума. Всичко с нея става бързо и лесно. Тя е подходяща за аквар..

23.00лв.

RS Магнит плуващ RS-09

Моделът е плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум на производителя RS Electrical. Тя се състои от две части, като едновременно по..

24.00лв.

Чистачка за аквариум от 3 части Fluval - 63 см.

Изцяло новата серия PLANT на Fluval предлага всички инструменти, от които се нуждаете, за да поддържате процъфтяваща подводна градина. Скреперът има р..

24.60лв.
RS Магнит плуващ RS 32C с ножче -25%

RS Магнит плуващ RS 32C с ножче

Артикулът е магнитна четка с ножче, която служи за бързо и лесно отстраняване и на най-упоритите петна по стъклата. Подходяща е за аквариуми с де..

35.00лв. 26.25лв.

RS Магнит плуващ RS-11

Моделът представлява плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум, която се състои от две части. Тя едновременно почиства вътрешната ч..

35.00лв.