Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Чистачки

Чистачки
Показване:
Подреждане по:

Чистачка за аквариуми 40см

Чистачка за аквариум с дължина от 40 см.  ..

2.40лв.

Чистачка за аквариуми 47см

Чистачка за аквариуми с дължина от 47см.  ..

3.50лв.

Чистачка с гъба за почистване на алгии Marina Economy

Чистачка с мека гъба и дълга дръжка. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от алгии и отпадъци по..

5.40лв.

Чистачка за стъкло Marina

Мултифункционален уред за почистване на аквариума. Острието му с лекота отстранява дори и най-силните отлагания. Формата на края на дръжката е изключи..

6.30лв.

Почистващ Магнит S

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

6.80лв.

RS Магнит плуващ RS-06

Плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум от две части – вътрешна и външна. Едновременно почиства вътрешната част на аквариума от м..

7.90лв.

Чистачка с гъба за почистване на алгии Marina

Чистачка с гъба и дълга дръжка. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупвания от алгии и отпадъци по вътр..

8.30лв.

RS чистачка с ножче

Чистачка с дълга, метална дръжка, три различни накрайника за почистване стъклата на аквариума и оформяне на грунда по дъното. Комплектът включва ножче..

8.80лв.

Hailea Почистващ Магнит M

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

8.90лв.

Почистващ магнит Marina Algae

Магнит за почистване на вътрешната страна на стъклата на аквариума. Удобната дръжка на външния елемент, предоставя лесен контрол над магнита. Комби..

9.80лв.

Чистачка 4in1 Marina Deluxe planter scraper

Чистачка 4 в 1 и дълга дръжка с възможност за наставяне до 50см. Подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натруп..

9.80лв.
RS Магнит плуващ RS 21C -20%

RS Магнит плуващ RS 21C

Магнитна четка, от две части, за почистване стъклата на аквариума. Почистването става бързо и лесно. За аквариуми с дебелина на стъклото до 8 мм..

13.50лв. 10.80лв.

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Гъбата на De..

11.30лв.

Ножче EHEIM RapidCleaner

Размери - см     Съвместим чистачка RapidCleaner     Подходящ за Сл..

11.80лв.