Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Морски Аквариуми

Морски Аквариуми

Морските аквариуми са изработени от подбрани, висококачествени и корозионноустойчиви материали, за да могат да издържат на влиянието на солената вода. Те са оборудвани със специални филтриращи системи, предназначени специално за морска вода.

Показване:
Подреждане по:
Аквариум Hailea FA-400 +3 ПОДАРЪКА Изчерпан

Аквариум Hailea FA-400 +3 ПОДАРЪКА

Hailea FA-400 е изискан аквариум със заоблено стъкло, което придава изключителна яснота и дълбочина на изображението. Мощната филтрация на гърба му го..

228.00лв.

AquaEL NANO REEF DUO WHITE

AquaEL NANO REEF 35 WHITE е серия морски нано аквариуми за ценители. NANOREEF DUO е модерен и напълно оборудван комплект, който е предназначен за създ..

318.00лв.

Аквариум EHEIM Nano Marine set 35

EHEIM Nano Marine Set представлява серия морски нано аквариуми за ценители. Nano Marine Set е дизайнерски аквариум, който е създаден за хора, които об..

580.00лв.

Aаквариум EHEIM AquaStar 63 Marine LED

EHEIM Aquastar 63 Marine (63 литра) е напълно оборудван аквариум и е идеален за малки морски рибки, скариди и др. дребни обитатели. Пълният комплект с..

690.00лв.

Аквариум Fluval FLEX Marine 123

Създаден за любителите на морската акваристика, елегантният аквариум Fluval Flex Мarine 123 ще направи вашето изживяване наистина уникално. Дъговидно ..

945.00лв.

Aквариум с поставка EHEIM Proxima reef 250

Серията Proxima reef  на EHEIM е разработена изцяло за морска акваристика и ви предлага най-висок стандарт, който е гарантиран от немския произво..

2,590.00лв.
 Аквариум с поставка AquaEL Glossy Marine 100 SET Изчерпан

Аквариум с поставка AquaEL Glossy Marine 100 SET

Нашата визия за коралов риф! Продуктовата линия Glossy Marine е проектирана изключително за създаване на атрактивни соленоводни аквариуми. Всеки компл..

3,352.00лв.

Аквариум с поставка AquaEL Glossy Marine 120 SET

Нашата визия за коралов риф! Продуктовата линия Glossy Marine е проектирана изключително за създаване на  атрактивни соленоводни аквариуми. Всеки..

4,098.00лв.