Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!
Seachem POND Health Guard

Pond Health Guard е превантивно дезинфекционно средство за езера. Не съдържа мелахитово зелено или други пенообразуващи вещества. Използван според указанията препаратът е безопасен за рибите и растенията. Начин на употреба:
Използвайте 125 мл (половин чаша) на 1000 литра вода. Препаратът се разпространява бързо, за да се избегне локално предозиране. За профилактична цел използвайте ¼ доза. Ако трябва да се лекуват много риби, първо трябва да се провери чувствителността на рибите към стрес. Ако рибите проявяват признаци на стрес (повърхностно дишане, раздразнени хриле, постоянно свити до тялото плавници и нетипично поведение) – не го използвайте повторно! Ако признаците на стрес са остри, незабавно започнете подмяна на водата с цел разреждане на продукта. Seachem Pond Health Guard не трябва да се комбинира с други лечения! Не използвайте, ако нивата на кислород са занижени или температурата надвишавам 30 0C. Ако се добави към замърсена вода може да доведе до изчерпване на кислорода във водата.

Технически характеристики :

Разфасовки : 0,5/1 кг.
Подходящ за : езера
Съдържание на комплекта : 1бр. Seachem Pond Health Guard
Производител : Seachem
Произход : САЩ
Вносител : Ай Шоп ЕООД

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя
гр. Пловдив 0 броя
гр. Пазарджик 0 броя

Seachem POND Health Guard

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 21
  • 32.90 лв.

Опции