Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Tropical

Показване:
Подреждане:

Dajana Pet Pond KOI PELLETS Extra

Продуктът представлява храна, под формата на гранули, която е подходяща за кои, златни риби и други шаранови и езерни видове. Няма ограничение за възр..

4.30лв.

Tecт за измерване на pH на сладка и морска вода Tropical pH Test 6,0-7,8

Продуктът представлява тecт PH 6,0-7,8 за измерване на PH в сладка и в морска вода. Той има разграфена скала с интервали през 0,2. Голямата точност на..

16.80лв.

Tropical Algin Pond

Този препарат ограничава развитието на зелените алги в градинските езера. Водораслите намаляват и спират растежа на висшите растения и с течение на вр..

13.20лв.

Tropical Bactinin Pond 500 мл. - препарат за езера

Това е препарат с бактерии за градински езерца. Той ускорява съзряването на градинските езерца и премахването на органичните замърсявания. Съдържа жив..

27.40лв.

Tropical Bactosan Pond препарат за езеро

Tropical Bactosan Pond спомага за премахването на мътността в езерната вода, причина за която могат да бъдат лошата филтрация или прехранването на риб..

13.20лв.

Tropical Blue Guard Pond препарат за езеро 2л

Tropical Blue Guard Pond е изключително ефикасен продукт, който предпазва градинските езера от масовото развитие на водорасли. Той е безопасен за риби..

125.00лв.

Tropical Dafnia Vitaminized 100 мл./ 16 гр.

Dafnia Vitaminized е храна за влечуги. Бълхите са малки и сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Продуктът съдържа сушени и удобни за употреб..

4.60лв.

Tropical Hobby Mix 12 gr.

Tropical Hobby Mix е основна храна на люспи за дребни рибки. Балансираното съдържание на естествени хранителни влакна, витамини, минерали, протеини и ..

2.10лв.

Tropical Supervit Chips 100мл. / 52 гр.

Това е многосъставна основна храна, под формата на потъващи чипсове, която е подходяща за ежедневна употреба при повечето всеядни рибки, хранещи се на..

6.50лв.

Tropical TROPICAL Nо.2 Тест

Това е тест за измерване на концентрацията на нитритите в сладка и морска вода с интервал от 0,0 до 3,3 мг./литър. Удобен е и лесен за употреба. Съотв..

16.80лв.

Tropical TROPICAL Nо.3 Тест

Продуктът представлява тест за измерване на концентрацията на нитратите (NO3-) в сладка и морска вода с интервал на изчисление от 0 до 100 мг./литър. ..

16.80лв.

Tropical Weekend Food 20гр. прибл. 24 таблетки

Това е храна, която е предназначена за използване, когато отсъствате от вкъщи. Съставът ѝ поддържа рибките в перфектно състояние през уикенда или вака..

4.60лв.

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Това е аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Той улесн..

5.40лв.

Високопротеинова храна Tropical Red Mico Colour Sticks

Тази високопротеинова храна засилва естествената окраска на рибите с астаксантин и екстракт от червен пипер. Тя е под формата на плаващи пръчици, коит..

7.90лв.

Високопротеинова храна за новоизлюпени рибки Tropical Mikrovit Hi-Protein 50мл. / 32гр.

Продуктът представлява високопротеинова и изключително фина храна, която е подходяща за новоизлюпени рибки. Формулата ѝ е с високо ниво на добре усвои..

6.90лв.

Високопротеинова храна на гранули Tropical Vitality Color Granulat

Продуктът представлява високопротеинова храна, под формата на гранули, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя подсилва ..

7.80лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Тази храна е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя спомага за ефективното увеличаване на теглото и осигурява важни витамини, м..

1.90лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Vitality&Color

Продуктът представлява високопротеинова храна, под формата на люспи, която служи за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя подсилва естестве..

5.30лв.

Витализираща храна за рибки Tropical Nanovit tablets 10 гр./70 таб.

Tropical Nanovit Tablets е витализираща и подсилваща оцветяването храна, която е под формата на малки и плоскоизпъкнали таблетки. Тя е с високо съдърж..

2.20лв.

Гранулирана високопротеинова храна Tropical Tropical Granulat

Това е високопротеинова храна, под формата на бавно потъващи гранули, която е подходяща за ежедневна употреба при всеядни и месоядни риби, които се хр..

2.80лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Granulat

Продуктът представлява гранулирана, растителна храна, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae) – 36%. Подходяща ..

5.10лв.

Гранулирана растителна храна Tropical Super Spirulina Forte Mini Granulat

Това е растителна храна, под формата на гранули, която е с високо съдържание на спирулина – 36%. Подходяща е за африкански цихлиди и други видов..

4.90лв.

Гранулирана храна за всеядни риби Tropical Supervit Granulat

Tropical Supervit Granulat е висококачествена храна, под формата на потъващи гранули, която е подходяща за ежедневна употреба при всеядни аквариумни р..

1.40лв.

Гранулирана храна за цихлиди Tropical Cichlid Gran

Това е основна и многосъставна храна, под формата на гранули, която е с високо съдържание на протеини. Тя подсилва естествената окраска на рибките и е..

7.50лв.