Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка: 5мл на 25 литра..

2.00лв.

Dajana Pet Start Plus

СТАРТ  плюс Прилага се при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата. Отстранява хлора и свързва разтворените метали. По..

2.00лв.

Dajana Pet Алое Гел

Помага за възстановяване на слузната обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма. Улеснява заздравяването на малки ранички..

2.00лв.

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Комбинация от витамини, минерали и регулатори. Поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване на черупката. За максимал..

2.20лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

CLEAR AQUA Препарат за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване замътването на аквариумната вода, предизвикано ..

3.80лв.

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходяща за..

4.90лв.

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner Red Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходящ..

4.90лв.

Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml

Подобрител на вода за костенурки   В зависимост от условията на водата работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода подходяща за костенур..

4.90лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Препарат с екстракт от алое вера за подобряване на чешмяната вода, преди тя да бъде добавена в аквариума. Препоръчва се за употреба при стартиране на ..

5.40лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна ..

5.40лв.

Препарат за дезинфекция на аквариумно оборудване Tropical Chloramina 50 мл.

Препарат за дезинфекции на аквариумно оборудване: мрежи, филтри, аквариуми и друг вид оборудване, използвано за размножаване и карантина. Придържането..

5.40лв.

Препарат за подготовка на аквариумна вода Tropical Ketapang Extract

TROPICAL KETAPANG EXTRACT е екстракт от листата на тропически бадем (Terminalia catappa), предназначен за подготовката на водата, която да улеснява от..

5.40лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Препарат за почистване на аквариумната вода, замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността на водата също е често срещано я..

5.40лв.

Aquili Light Water

Aquili Light Water Избистря и контролира фосфатите в аквариума. Прави водата бистра и ярка. Light Water избистря аквариумната вода като свързва ..

5.50лв.
SeaChem Betta Basics™ -25%

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics ™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда както за бети, така и за растенията в аквариума. Betta Basics ™ премахва хлор, хлорами..

7.50лв. 5.63лв.