Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка : 5 мл. на 25 литра. Техн..

2.00лв.

Dajana Pet Start Plus

Този препарат се прилага при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата. Той отстранява хлора и свързва разтворените метали. Подпо..

2.00лв.

Dajana Pet Алое Гел

Този препарат помага за възстановяване на слузестата обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма. Той улеснява заздравяването..

2.00лв.

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Препаратът представлява комбинация от витамини, минерали и регулатори. Той поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване ..

2.20лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Този препарат служи за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване на замътняването, което е предизвикано от прекомерното..

3.80лв.

Aquili Aloe Vera 125ml

Aquili Aloe Vera е натурален екстракт от алое вера. Той предпазва и регенерира лигавиците и кожата на рибите, както и помага за зарастване на малки ра..

4.60лв.

Aquili Amazon Water 125ml

Aquili Amazon Water е натурален торфен екстракт. Той прави водата кехлибарена и с киселинно PH, както и противодейства ефективно на растежа на всички ..

4.60лв.

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner е препарат, който преобразува чешмяната вода в такава, която е подходяща за живота на рибките. Неговите основни предимства са..

4.90лв.

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner е препарат, който преобразува чешмяната вода в такава, която е подходяща за живота на златните рибки. Неговите основни п..

4.90лв.

Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml

Препаратът представлява подобрител за вода за костенурки. В зависимост от условията работи веднага, превръщайки чешмяната вода в такава, която е подхо..

4.90лв.

Подобрител за чешмяна вода Tropical Shrimp Guard 30ml

Този препарат служи за подобряване на чешмяната вода, която е предназначена за отглеждане на скариди и други видове сладководни ракообразни. Препоръчв..

5.30лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Този препарат е с екстракт от алое вера и служи за подобряване на чешмяната вода, преди добавянето ѝ в аквариума. Препоръчва се за употреба при старти..

5.40лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

Tropical Antychlor е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, която е предназначена за аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна на во..

5.40лв.

Препарат за дезинфекция на аквариумно оборудване Tropical Chloramina 50 мл.

Това е препарат за дезинфекция на аквариумното оборудване - мрежи, филтри, аквариуми и др., което е използвано за размножаване и карантина. Придържане..

5.40лв.

Препарат за подготовка на аквариумна вода Tropical Ketapang Extract

Този продукт представлява екстракт от листата на тропически бадем (Terminalia catappa), който е предназначен да улеснява отглеждането на декоративни р..

5.40лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Това е препарат за почистване на аквариумната вода, която е замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността също е често срещ..

5.40лв.

Aquili Light Water

Aquili Light Water избистря аквариумната вода, свързвайки микрочастиците и фосфатите, което позволява филтърът да ги абсорбира. Действа моментално, ка..

5.50лв.

EHEIM Water Conditioner

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да затворим кръга за здравословна водна среда. Определено се ..

7.30лв.

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда, както за бети, така и за растенията в аквариума. Той премахва хлор, хлорамин и а..

7.50лв.

SeaChem Gold Basics™

SeaChem Gold Basics™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда в аквариум за златни рибки, дори това да е малка сфера. Той премахва хлор,..

7.50лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв.

SeaChem Gold Salt™

Gold Salt™ е предназначен да осигури перфектната среда за всички видове златни рибки. Използването му спомага за предотвратяване на нитритно зам..

8.90лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолитът Ammonium Minus премахва амоняка от прясна и морска вода. Той представлява гранулиран материал, който е съставен от първо качество силно порес..

9.20лв.

Смес от живи бактерии за почистване на аквариума Dennerle BactoClean Bio 50 мл.

Този препарат гарантира минимум 100,000,000 живи и пречистващи водата бактерии на милилитър. Това означава 5,000,000,000 активни филтър бактерии на ам..

9.40лв.