Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба, както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Препаратът премах..

9.90 лв.

Dajana Pet Start Plus

Този препарат се прилага при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата. Той отстранява хлора и свързва разтворените метали. Подпо..

2.00 лв.

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка : 5 мл. на 25 литра. Технич..

2.00 лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

Този препарат служи за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване на замътняването, което е предизвикано от прекомерното..

3.80 лв.

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner е препарат, който преобразува чешмяната вода в такава, която е подходяща за живота на рибките. Неговите основни предимства са..

4.90 лв.

Aquili Light Water

Aquili Light Water избистря аквариумната вода, свързвайки микрочастиците и фосфатите, което позволява филтърът да ги абсорбира. Действа моментално, ка..

5.50 лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

Tropical Antychlor е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, която е предназначена за аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна на во..

6.40 лв.

Смес от живи бактерии за почистване на аквариума Dennerle BactoClean Bio 50 мл.

Този препарат гарантира минимум 100,000,000 живи и пречистващи водата бактерии на милилитър. Това означава 5,000,000,000 активни филтър бактерии на ам..

9.70 лв.

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда, както за бети, така и за растенията в аквариума. Той премахва хлор, хлорамин и амоняк...

7.50 лв.

Препарат за премахване на органиката Fluval Biological cleaner

Този препарат спомага за редуциране на натрупаните органични отпадъци. Той намалява необходимостта от честите почиствания на грунда, декорациите и фил..

19.30 лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Това е препарат за почистване на аквариумната вода, която е замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността също е често срещ..

6.40 лв.

Dajana Pet Алое Гел

Този препарат помага за възстановяване на слузестата обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма. Той улеснява заздравяването..

2.00 лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Този препарат е с екстракт от алое вера и служи за подобряване на чешмяната вода, преди добавянето ѝ в аквариума. Препоръчва се за употреба при старти..

6.40 лв.

EHEIM Water Conditioner

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да затворим кръга за здравословна водна среда. Определено се ..

7.30 лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity™ е идеалното почистващо средство, както за сладководни, така и за морски аквариуми. В него е съчетан и усъвършенстван полимерен ф..

12.60 лв.

Подобрител за вода Fluval

Този препарат неутрализира тежките метали, хлора и хлорамина в чешмяната вода. Билковият му състав видимо понижава нивото на стрес при рибите по време..

14.80 лв.

SeaChem Gold Basics™

SeaChem Gold Basics™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда в аквариум за златни рибки, дори това да е малка сфера. Той премахва хлор, хлора..

7.50 лв.

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner е препарат, който преобразува чешмяната вода в такава, която е подходяща за живота на златните рибки. Неговите основни п..

4.90 лв.

SeaChem Discus Trace™

SeaChem Discus Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж на вашите дискуси. За разлик..

21.60 лв.

Seachem Safe

Seachem Safe е сухата и концентрирана версия на Seachem Prime. Може да се използва, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Продуктът премахва..

18.20 лв.

Seachem Cichlid Trace

Seachem Cichlid Trace комбинира широк спектър от микроелементи, които са важни за здравето и растежа на рибите. За разлика от сухоземните животни, риб..

18.70 лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70 лв.

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния, токсичен амоняк от аквариума. Прилагайте го по време на стартиране на цикъла в аквари..

13.20 лв.

Dennerle Aqua Elixier 250 мл.

Aqua Elixier осигурява цялостна защита за вашите риби, превръщайки опасните химични елементи в чешмяната вода в безвредни и добавя активни вещества. Т..

16.50 лв.