Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка: 5мл на 25 литра..

2.00лв.

Dajana Pet Start Plus

СТАРТ  плюс Прилага се при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата. Отстранява хлора и свързва разтворените метали. ..

2.00лв.

Dajana Pet Алое Гел

Помага за възстановяване на слузната обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма. Улеснява заздравяването на малки ранички..

2.00лв.
Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix Изчерпан

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Комбинация от витамини, минерали и регулатори. Поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване на черупката. За максимал..

2.20лв.

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

CLEAR AQUA Препарат за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване замътването на аквариумната вода, предизвикано ..

3.80лв.
Aquili Aloe Vera 125ml Нов

Aquili Aloe Vera 125ml

Aquili Aloe Vera е натурален екстракт от алое вера. Той предпазва и регенерира лигавиците и кожата на рибата, помага за зарастване на малки рани или в..

4.60лв.
Aquili Amazon Water 125ml Нов

Aquili Amazon Water 125ml

Aquili Amazon Water е натурален торфен екстракт. Amazon Water прави водата кехлибарена и с киселинно pH, ефективно противодейства на растежа на всички..

4.60лв.

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходяща за..

4.90лв.

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner Red Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходящ..

4.90лв.
Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml Изчерпан

Aquili подобрител за вода за костенурки 125ml

Подобрител на вода за костенурки   В зависимост от условията на водата работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода подходяща за костенур..

4.90лв.
Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml Нов

Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml

Aquili Coral Vitamins Amino Acids гарантират балансирано и правилно снабдяване с витамини и аминокиселини, специално проектирани за морски аквариуми. ..

5.10лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Препарат с екстракт от алое вера за подобряване на чешмяната вода, преди тя да бъде добавена в аквариума. Препоръчва се за употреба при стартиране на ..

5.40лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна ..

5.40лв.

Препарат за дезинфекция на аквариумно оборудване Tropical Chloramina 50 мл.

Препарат за дезинфекции на аквариумно оборудване: мрежи, филтри, аквариуми и друг вид оборудване, използвано за размножаване и карантина. Придържането..

5.40лв.

Препарат за подготовка на аквариумна вода Tropical Ketapang Extract

TROPICAL KETAPANG EXTRACT е екстракт от листата на тропически бадем (Terminalia catappa), предназначен за подготовката на водата, която да улеснява от..

5.40лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Препарат за почистване на аквариумната вода, замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността на водата също е често срещано я..

5.40лв.

Aquili Light Water

Aquili Light Water Избистря и контролира фосфатите в аквариума. Прави водата бистра и ярка. Light Water избистря аквариумната вода като свързва ..

5.50лв.
Sera Goldy Aquatan 50 ml Изчерпан

Sera Goldy Aquatan 50 ml

Този препарат преработва чешмяната вода и я прави подходяща среда за живот на златните рибки и други студеноводни риби...

5.90лв.
SeaChem Betta Basics™ -15%

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics ™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда както за бети, така и за растенията в аквариума. Betta Basics ™ премахва хлор, хлорами..

7.50лв. 6.38лв.
SeaChem Gold Basics™ -15%

SeaChem Gold Basics™

SeaChem Gold Basics ™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда в акварим за златни рибки, дори това да е малка сфера. Gold Basics ™ премахва х..

7.50лв. 6.38лв.

EHEIM Water Conditioner

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

7.30лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв.
Dajana Pet Кислородни таблетки 100мл./50бр. Изчерпан

Dajana Pet Кислородни таблетки 100мл./50бр.

Кислородни таблетки Таблетки за повишаване на кислородното съдържание на аквариумната вода. Използват се във всички случаи на кислороден недоста..

7.90лв.
Sera pH Minus 100 ml Изчерпан

Sera pH Minus 100 ml

Sera pH Minus е препарат, който понижава стойностите на pH в аквариума. ..

7.90лв.